SE ÁOK Szemészeti Klinika: Nyitva tartás és elérhetőség

Az SE ÁOK Szemészeti Klinika Budapest egyik legnagyobb és legelismertebb szemészeti szakintézménye. A klinika hosszú évtizedek óta magas színvonalon végzi a szemészeti ellátást, és számos szakemberrel rendelkezik a legkülönfélébb szemészeti területeken.

Az intézmény elérhetőségei:

Cím: Budapest, Nagyvárad tér 4.
Telefonszám: +36 1 459 1500
E-mail: info@se-szem.hu
Weboldal: www.se-szem.hu

A kórház könnyen megközelíthető, hiszen a Nagyvárad tér metróállomásának közvetlen közelében található. Emellett több busz- és villamosjárat is megáll a klinikához közel, így bármelyik tömegközlekedési eszközzel könnyedén elérhető.

A klinika nyitvatartása rendkívül rugalmas, hogy minél több beteg számára legyenek elérhetőek az ellátások. Az ambulancia rendelési ideje hétfőtől csütörtökig 8:00 és 18:00 között van, pénteken pedig 8:00 és 16:00 között. Az ügyeleti rendszer pedig szintén biztosítja a sürgős esetek ellátását az éjszakai és hétvégi órákban.

A klinika számos részleggel rendelkezik, ahol különböző szemészeti problémák kezelését végzik:

  1. Általános szemészeti részleg: Ide tartozik a szemészeti alapvizsgálat, szemüvegreceptírozás, valamint a szemészeti panaszok diagnosztizálása és kezelése.

  2. Glaukóma részleg: A glaukóma a szemnyomás szabályozásának zavara miatt kialakuló betegség, amely jelentős látáskárosodást okozhat. Ezen a részlegen a glaukóma korai felismerésére és kezelésére specializálódtak.

  3. Retina részleg: A retina az egyik legfontosabb szemészeti struktúra, amelynek problémái súlyos látásvesztést okozhatnak. A retina részlegen magas szakmai színvonalon diagnosztizálják és kezelik a retina betegségeket.

  4. Gyermekszemészeti részleg: A gyermekszemészeti részleg a legkisebbek szemészeti problémáinak diagnosztizálására és kezelésére specializálódott. Itt a legmagasabb szintű gyermekszemészeti ellátást biztosítják.

  5. Kontaktlencse részleg: A kontaktlencse részleg segít a látás korrekciójában kontaktlencsék segítségével. Itt személyre szabottan választják ki a megfelelő kontaktlencsét, és oktatást nyújtanak a helyes használatukhoz.

Fontos tudnivalók:

  • A klinika csapatában kiválóan képzett és tapasztalt szemészorvosok dolgoznak, akik folyamatosan képezik magukat a legújabb szakmai ismeretekkel.
  • Az intézményben rendkívül modern műszerekkel és eszközökkel folyik a diagnosztika és kezelés.
  • Az előjegyzés érdekében célszerű telefonon vagy e-mailben időpontot kérni.
  • Az intézmény rendelkezik éjszakai és hétvégi ügyeleti rendszerrel a sürgős esetek ellátására.

Az SE ÁOK Szemészeti Klinika elkötelezett a minőségi ellátás mellett, és minden szükséges eszközzel és szaktudással rendelkezik a legkülönfélébb szemészeti problémák kezelésére.