SE ÁOK Szemészeti Klinika Tömő utca: Nyitva tartás és elérhetőség

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának (ÁOK) Szemészeti Klinikája Budapest belvárosában, a Tömő utcában található. A klinika hosszú évtizedek óta az ország egyik vezető szemészeti intézménye, ahol a legkorszerűbb diagnosztikai és kezelési módszerekkel foglalkoznak.

A klinikához történő elérhetőség egyszerű, hiszen központi helyen található. Címe: Budapest, VIII. kerület, Tömő utca 25-29. A legkényelmesebb módja a közlekedésnek a tömegközlekedés használata. A klinikához a 4-es, 6-os villamosokkal, valamint a M2-es metróval, a II. János Pál pápa tér megállójáig utazva könnyedén eljuthatunk.

A Szemészeti Klinika nyitvatartási ideje hétköznapokon 8:00 és 17:00 óra között van. Fontos azonban megjegyezni, hogy a sürgős eseteket éjjel-nappal fogadják. A páciensek előzetes bejelentkezés nélkül is felkereshetik a kórházat sürgős esetekben, de a várakozási idő hosszabb lehet.

A klinikán számos részleg működik, amelyek különböző szemészeti problémákra specializálódtak. Az egyik legfontosabb részleg az előzetes vizsgálatokat és diagnosztikai vizsgálatokat végző részleg, ahol a betegek részletes szemészeti vizsgálaton esnek át. Az ambulancia részleg a rendszeres ellenőrzéseket és kezeléseket végzi, ide tartozik a kontaktlencse-adaptáció is. A sebészeti részleg a szemészeti műtétekre specializálódott, és itt történik a szemészeti beavatkozások, mint például a szürkehályog műtét vagy a lézeres látásjavítás.

A klinikán dolgozó szakemberek csúcsminőségű ellátást biztosítanak a pácienseknek. A szakorvosok és ápolók tapasztaltak és felkészültek a legújabb szemészeti technikák alkalmazásában. Fontos kiemelni, hogy a klinika folyamatosan fejlődik és intézményi kutatásokkal is foglalkozik, hogy mindig a legjobb gyakorlati megoldásokat alkalmazhassa a betegek ellátásában.

A Szemészeti Klinika elérhetőségein keresztül a páciensek előzetes időpontfoglalás nélkül is felkereshetik az intézményt, viszont javasolják, hogy sürgős esetekben előzetesen érdeklődjenek a rendelkezésre álló üres időpontokról. Az elérhetőségek és további információk megtalálhatóak a Semmelweis Egyetem ÁOK hivatalos honlapján.