Selye János Kórház, Komárom – Nyitva tartás és elérhetőség

A Selye János Kórház Komáromban található, és az egyik legnagyobb és legjelentősebb egészségügyi intézmény a régióban. A kórház számos szakosztállyal rendelkezik, amelyek széles körű egészségügyi ellátást biztosítanak a betegek számára.

A kórház elérhetőségei:
Cím: Selye János Kórház, Komárom, Rákóczi út 1, 2900
Telefon: +36 34 500 000
E-mail: info@selyekorhaz.hu
Honlap: www.selyekorhaz.hu

A kórházban éjjel-nappal elérhető sürgősségi osztály működik, ahol szakszerű és gyors ellátásban részesülhetnek a sürgős orvosi segítségre szoruló betegek. Emellett számos más szakosztály is található a kórházban, amelyek a különböző betegségek kezelésére specializálódtak.

A Selye János Kórház részlegei közé tartozik például a belgyógyászat, a sebészet, a nőgyógyászat, a szülészet, a traumatológia, az ortopédia, a gyermekgyógyászat, az intenzív osztály, valamint a radiológia és a laboratórium is. Ezek a részlegek magasan képzett orvosokkal és szakdolgozókkal rendelkeznek, akik törekednek a betegek gyógyulásának és egészségének maximális elősegítésére.

A kórház nyitvatartása rugalmas, és igyekszik alkalmazkodni a betegek igényeihez. Az ambuláns rendelési idők hétfőtől péntekig tartanak, és a pontos időpontokról a kórház honlapján található információkban lehet tájékozódni. A sürgősségi osztály azonban éjjel-nappal nyitva áll a betegek számára.

Fontos tudnivaló, hogy a Selye János Kórházban előzetes időpontfoglalás szükséges a rendelésekre. Ezért érdemes előzetesen telefonon vagy e-mailben kapcsolatba lépni az intézménnyel, hogy megfelelő időpontot tudjanak egyeztetni.

A kórházban a betegek kényelme érdekében parkolási lehetőség is rendelkezésre áll a kórház területén. Emellett a kórházban kávézó és étterem is található, ahol a betegek és hozzátartozóik egy kis pihenésre és frissítőre találhatnak lehetőséget.

A Selye János Kórház egy modern és jól felszerelt egészségügyi intézmény, amely magas színvonalú ellátást biztosít a betegek számára. Az itt dolgozó orvosok és szakdolgozók elkötelezettek a betegek gyógyulása és a magas szintű egészségügyi ellátás iránt.