Semmelweis Egyetem Bőr- és Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika – Nyitva tartás és elérhetőség: Minden információ, amire szükséged van

Semmelweis Egyetem Bőr- és Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika

A Semmelweis Egyetem Bőr- és Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája hazánk egyik vezető egészségügyi intézménye, amely a bőrgyógyászat és a nemikórtan területén nyújt széleskörű szolgáltatásokat. A klinikán az ország legkiválóbb szakemberei dolgoznak, akik a legmodernebb technológiákat és eljárásokat alkalmazzák a betegek gyógyítása során.

Elérhetőségek:
Cím: 1085 Budapest, Üllői út 26.
Telefon: +36 1 459 1500
Honlap: www.boroklinikak.hu

Nyitvatartás:
A Semmelweis Egyetem Bőr- és Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika hétfőtől péntekig 8:00-tól 18:00-ig tart nyitva. Sürgősségi esetekben és hétvégén a betegek az egyetemi kórház sürgősségi osztályára fordulhatnak.

Részlegek és szolgáltatások:

  1. Bőrgyógyászat: Bármilyen bőrproblémával fordulhatnak a betegek a klinikához, legyen szó aknéról, ekcémáról, pikkelysömörről vagy más bőrbetegségekről. A szakemberek alapos vizsgálatot végeznek, és a legtökéletesebb terápiát javasolják.

  2. Dermatoonkológia: A bőrdaganatok és a melanoma korai felismerése rendkívül fontos a sikeres kezelés érdekében. A klinika szakemberei rutinszerű szűrést végeznek és elvégzik a bőrbiopsziát a diagnózis megerősítésére. Továbbá, kezelik a bőr- és rákos betegeket is.

  3. Nemikórtan: A klinikán működik a nemikórtani részleg, ahol a férfiak és nők széles körű szexuális problémáival foglalkoznak. Az orvosok diszkréciót és bizalmat kínálnak a betegeknek, és segítenek nekik megbirkózni a szexuális zavarokkal vagy fertőzésekkel.

  4. Kozmetológia: A klinika szakemberei elvégzik a különböző kozmetikai beavatkozásokat és eljárásokat, mint például a ráncfeltöltést, arcfiatalítást, lézeres szőrtelenítést stb. A cél az, hogy a betegek visszanyerjék önbizalmukat és javítsák megjelenésüket.

Fontos tudnivalók:

  • Az időpontfoglalás előzetes telefonos egyeztetéssel történik.
  • A klinikán a betegeknek lehetőségük van vérvételre, laborvizsgálatokra és egyéb diagnosztikai eljárásokra is.
  • A Semmelweis Egyetem Bőr- és Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája az OEP által támogatott betegellátó intézmény, így a biztosított személyek számára ingyenes a szakorvosi ellátás.

A Semmelweis Egyetem Bőr- és Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújtja a bőrgyógyászat és a nemikórtan területén. A klinikán dolgozó szakemberek elkötelezettek a betegek gyógyítása iránt, és a legmodernebb eljárásokkal és technológiákkal rendelkeznek a hatékony kezelések biztosításához.