Semmelweis Egyetem II. Számú Belgyógyászati Klinika nyitva tartás és elérhetőség: információk és elérhetőségek

Semmelweis Egyetem II. Számú Belgyógyászati Klinika: Az Egészségügyi Ellátás Kiemelkedő Intézménye

Az Egészségügyi Ellátás Kiemelkedő Intézménye, a Semmelweis Egyetem II. Számú Belgyógyászati Klinika, Budapest egyik elismert és megbízható kórháza. Az intézmény kiváló minőségű ellátást nyújt a belgyógyászat számos területén, és elkötelezett az itt dolgozó szakemberek orvosi szakértelmének és a páciensek iránti gondoskodásának biztosításában.

Elérhetőségek:
Cím: 1083 Budapest, Korányi Sándor utca 2/A
Telefon: +36 1 459 1500
Honlap: www.klinika2.sote.hu

Nyitvatartás:
Az intézmény egész évben működik, és rendelkezik sürgősségi osztállyal is, amely 24 órás sürgősségi ellátást biztosít minden nap.

Részlegek:

  1. Kardiológia: A kardiológiai részleg szakemberei a szív- és érrendszeri betegségek diagnosztizálására és kezelésére specializálódtak. A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, például a szívkatéterezéssel és echokardiográfiával végeznek vizsgálatokat.

  2. Pulmonológia: A pulmonológiai részleg a légzőrendszeri betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Pulmonológus szakembereink a legkorszerűbb légzőrendszeri vizsgálatokat végezhetik el, beleértve a tüdőfunkciós teszteket, a bronchoszkópiát és a mellkas röntgenfelvételt is.

  3. Gastroenterológia: A klinikán található gastroenterológiai részleg a gyomor-bélrendszeri betegségek diagnosztizálására és kezelésére specializálódott. A legmodernebb endoszkópos eljárásokat, mint például a gasztroszkópiát és a vastagbéltükrözést is elvégezzük.

  4. Nephrológia: A nephrológiai részleg a vesebetegségek diagnosztizálására és kezelésére specializálódott. Klinikánkon végezzük a vesefunkciók tesztelését, a vesebiopsziát és a dialízis terápiát is.

Fontos tudnivalók:

  • Az intézményben magasan képzett és tapasztalt orvosok, ápolók és egyéb szakemberek dolgoznak, akik minden területen kiváló minőségű ellátást biztosítanak.
  • A kórház modern diagnosztikai és terápiás eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével pontos diagnózisokat és hatékony kezeléseket biztosítanak.
  • Az intézményben széles körű szakmai tevékenységek zajlanak, ideértve az oktatást, kutatást és klinikai vizsgálatokat is.
  • A kórház szorosan együttműködik más orvosi intézményekkel és a Semmelweis Egyetemmel, így biztosítva a legfrissebb orvosi kutatások és fejlesztések alkalmazását.
  • Az intézmény a páciensek és látogatók számára is biztosít kényelmes környezetet és valamennyi ellátáshoz szükséges szolgáltatást, beleértve a parkolási lehetőséget és az étkezési lehetőségeket is.

A Semmelweis Egyetem II. Számú Belgyógyászati Klinika elkötelezett a legmagasabb szintű orvosi ellátás nyújtásában, és a betegek egészségének helyreállítására és megőrzésére összpontosít. Az intézményben gyors és hatékony kezeléseket, valamint szakmai segítséget kapnak a páciensek, akikre itt mindig számíthatnak.