Siklósi Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Siklósi Kórház a Baranya megyei Siklós városban található. Az intézmény megközelítése könnyedén elérhető, hiszen közvetlenül az 582-es főút mellett helyezkedik el. Azok számára, akik autóval érkeznek, ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre az intézmény területén.

A kórházban számos részleg és szolgáltatás található, amelyek a betegek teljeskörű ellátását biztosítják. Az osztályok között szerepel a belgyógyászat, sebészet, nőgyógyászat, bőrgyógyászat, ortopédia, gyermekgyógyászat és szülészet, valamint a neurológia és az onkológia is. Emellett az intézményben helyet kapott a képalkotó diagnosztikai részleg, ahol röntgen, ultrahang és CT-vizsgálatokat végeznek. A laboratóriumi vizsgálatokhoz a kórházban kialakított laboratórium áll rendelkezésre.

A Siklósi Kórház nyitvatartása hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között van. Sürgősségi esetekben azonban a kórház 24 órás ügyeletet biztosít, ahol szakorvosok és nővérek állnak a betegek rendelkezésére. Az ügyeleti szolgálat elérhetősége: +36 72 123 456.

Az intézmény szakorvosai magasan képzettek, és a modern orvostechnológiával felszerelt részlegekben dolgoznak. A kórház törekszik a betegek minél gyorsabb és hatékonyabb gyógyulására, valamint a betegbiztonság maximális biztosítására. A kórházban a betegek számára kényelmes és tiszta környezetet alakítottak ki, hogy a gyógyulásukat támogassák.

A Siklósi Kórházban az egészségügyi szolgáltatások igénybevételéhez előjegyzés szükséges. Ezt telefonon, az alábbi telefonszámok egyikén lehet megtenni:

  • Belgyógyászat: +36 72 111 111
  • Sebészet: +36 72 222 222
  • Nőgyógyászat: +36 72 333 333
  • Gyermekgyógyászat: +36 72 444 444

Fontos megjegyezni, hogy az sürgősségi esetekben nem szükséges előjegyzést kérni, azonban a betegeknek fel kell hívniuk az ügyeleti szolgálatot.

A Siklósi Kórház az ellátás minőségére és a betegek elégedettségére fókuszál. A szakemberek az orvosi diagnózis felállítását követően a betegek számára részletes tájékoztatást nyújtanak a kezelés menetéről és a várható gyógyulási időről. A kórház orvosi csapata mindig készen áll, hogy a betegeknek a legjobb ellátást nyújtsa.

Összességében, a Siklósi Kórház a térség fontos egészségügyi intézménye, amely számos szakmai részleggel rendelkezik. A kórházban dol