Siófok Város Kórház-Rendelőintézete: Nyitva tartás és elérhetőség

Siófok Város Kórház-Rendelőintézete: Részletek és Fontos Információk

Siófok Város Kórház-Rendelőintézete a Balaton déli partján található, és a környék legnagyobb egészségügyi központja. A kórházban számos szakosodott részleg található, amelyek magas színvonalú orvosi ellátást biztosítanak a helyi lakosoknak és a turistáknak egyaránt.

Elérhetőségek:

 • Cím: Siófok, Kórház utca 1.
 • Telefon: +36 84 123 456
 • Honlap: www.siofokkorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Siófok Város Kórház-Rendelőintézete a hét minden napján, 24 órában elérhető sürgősségi esetekben. Az orvosi rendelők és szakrendelések azonban általában hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között fogadják a betegeket. Az aktuális rendelési időpontokról és a sürgősségi ellátásról részletes információkat találhat a kórház honlapján vagy telefonon érdeklődve.

Részlegek:

 1. Sürgősségi osztály: A kórház sürgősségi osztálya 24 órás ellátást biztosít balesetek, sérülések és egyéb sürgős egészségügyi problémák esetén. Itt áll rendelkezésre orvosi és szakdolgozói csapat a betegek sürgős kezelésére.

 2. Belgyógyászat: A belgyógyászati részlegen az orvosok széles körű ellátást nyújtanak a belső szervek betegségeihez, például a szív- és érrendszeri problémákhoz, az emésztőrendszeri rendellenességekhez és a légzőszervi megbetegedésekhez.

 3. Sebészet: A sebészeti részlegen az orvosok műtéteket végeznek, például az emlőrák eltávolítását vagy a sérülések kezelését. Itt is található a posztoperatív osztály, ahol a műtét utáni betegeket gondozzák.

 4. Nőgyógyászat és szülészet: Ez a részleg az anyák és a nők egészségéért felelős. Itt végzik a terhességellenőrzéseket, a szülések vezetését, és kezelik a nőgyógyászati problémákat, mint például a menstruációs zavarok vagy a nőgyógyászati daganatok.

 5. Gyermekosztály: A gyermekosztály a gyermekek orvosi ellátását végzi. Az itt dolgozó orvosok specializálódtak a gyermekgyógyászatra és a gyermekkori betegségek, fertőzések kezelésére.

 6. Diagnosztikai részleg: A diagnosztikai részlegen modern képalkotó eszközök állnak rendelkezésre, például röntgen, ultrahang, CT és MRI, amelyek segítségével a betegségeket diagnosztizálni és kezelni lehet.

Fontos tudnivalók:

 • A Siófok Város Kórház-Rendelőintézete rendelkezik parkolóval, ahol a betegek ingyenesen parkolhatnak.
 • Az intézményben a betegeknek a regisztrációhoz és a vizsgálatokhoz szükséges dokumentumokat be kell mutatniuk, például a TAJ kártyát és az érvényes személyazonosító igazolványt.
 • A kórházban kórházi étkezés is rendelhető, amelyet a betegek igényeik szerint választhatnak.

A Siófok Város Kórház-Rendelőintézete egy modern, jól felszerelt egészségügyi központ, ahol a betegek széles körű orvosi ellátást kapnak. A részlegek, a sürgősségi osztály és a diagnosztikai eszközök lehetővé teszik a pontos diagnózisokat és a hatékony kezeléseket.