Sopron MJV Erzsébet Kórház DE OEC Oktató Kórháza – Nyitva tartás és elérhetőség

Sopron MJV Erzsébet Kórház DE OEC Oktató Kórháza

Sopron MJV Erzsébet Kórház DE OEC Oktató Kórháza (továbbiakban: Soproni Kórház) Sopronban található, az ország egyik meghatározó egészségügyi intézménye. A Soproni Kórház a legmagasabb színvonalú orvosi ellátást nyújtja a lakosság számára, és a Debreceni Egyetem Orvostudományi és Egészségtudományi Centrumával (DE OEC) együttműködve képzi az orvostanhallgatókat.

A Soproni Kórház elérhetőségei:

Cím: 9400 Sopron, Táncsics Mihály utca 7.
Telefon: +36 99 512 000
Fax: +36 99 512 010
E-mail: info@sopronkorhaz.hu
Honlap: www.sopronkorhaz.hu

Nyitvatartás:
A kórház folyamatosan, éjjel-nappal elérhető az orvosok és az ellátás igénybevételére. Az érkező betegek 24 órán keresztül a sürgősségi osztályon kapnak ellátást.

Részlegek:

  1. Sürgősségi Osztály: A sürgősségi osztályon azonnali orvosi ellátást nyújtanak azoknak a betegeknek, akik sürgős segítségre szorulnak. Itt dolgoznak az életmentő beavatkozásokra képzett orvosok és ápolók.

  2. Belgyógyászat: A belgyógyászati osztályon szakorvosok és szakápolók foglalkoznak a belső szervek betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével. A betegek itt kapnak ellátást különböző belgyógyászati problémák, például szív- és érrendszeri betegségek, légzőszervi megbetegedések, emésztőrendszeri panaszok, vese- és májbetegségek esetén.

  3. Sebészet: A sebészeti osztályon szakorvosok és sebészek végzik a műtéteket és sebészeti beavatkozásokat. Ide tartoznak például a hasi, ortopédiai, urológiai és traumatológiai műtétek.

  4. Nőgyógyászat és Szülészet: A nőgyógyászati és szülészeti osztályon a nők egészségügyi problémáival foglalkoznak, valamint itt történik a terhesség gondozása, és a szülések lebonyolítása is.

  5. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati osztályon a csecsemők és gyermekek egészségi állapotát ellenőrzik és kezelik. Itt végzik a rendszeres gyermekorvosi vizsgálatokat és kezeléseket.

A Soproni Kórházban további szakosztályok is működnek, mint például a radiológia, a laboratórium vagy az intenzív osztály. Az intézmény a legkorszerűbb orvosi eszközökkel és technológiákkal rendelkezik, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújthassa a betegeknek.

Fontos tudnivalók:

  • Az Soproni Kórházban egészségbiztosítással, illetve önköltséggel is igénybe lehet venni az ellátást.
  • Az orvosi vizsgálatokhoz és beavatkozásokhoz előzetes időpont-egyeztetés szükséges.
  • A kórház területén parkolási lehetőség áll rendelkezésre, de a parkolási díjat a betegeknek kell viselniük.

A Soproni MJV Erzsébet Kórház DE OEC Oktató Kórháza megbízható és magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújt a lakosság számára. Az intézmény elkötelezett az egészségmegőrzés és a betegek gyógyítása iránt, és folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait a betegek javára.