Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház, tagkórházai: Nyitva tartás és elérhetőség

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található egyik legjelentősebb egészségügyi intézmény. Az intézmény tagkórházai közé tartoznak a megye legfontosabb településein található kórházak, amelyek kiemelkedő egészségügyi szolgáltatásokat nyújtanak a lakosságnak.

Az intézmény elérhetőségei:

 1. Kórház neve: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
  Cím: 4400 Nyíregyháza, Szent István út 69-75.
  Telefonszám: +36 42 500 500
  Honlap: www.nyiregyhazaikorhaz.hu

 2. Mátészalkai Rendelőintézet
  Cím: 4700 Mátészalka, Mártírok út 10.
  Telefonszám: +36 44 501 600
  Honlap: www.matkorhaz.hu

 3. Kisvárdai Rendelőintézet
  Cím: 4400 Kisvárda, Tildy Zoltán tér 1.
  Telefonszám: +36 45 500 300
  Honlap: www.korhazkisvarda.hu

A kórház egész évben nyitva tart, és sürgősségi ellátást is biztosít a nap 24 órájában. Az intézmény több részleggel rendelkezik, amelyek különböző szakterületekre specializálódtak. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb részlegeket:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg a belső szervek betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik, például a szív- és érrendszeri betegségek, a légzőszervi problémák vagy a gyomor-bélrendszeri megbetegedések kezelésével.

 2. Sebészet: A sebészeti részleg az operatív beavatkozásokra szakosodott, beleértve a sürgős és elektív műtéteket is. A részlegben dolgozó sebészek a baleseti sérülések, a daganatos megbetegedések és más sebészeti problémák kezelésére specializálódtak.

 3. Szülészeti-nőgyógyászati részleg: A nőgyógyászati részleg a női reproduktív egészséggel foglalkozik, beleértve a terhesség gondozását, a szülést, valamint a nőgyógyászati betegségek diagnosztizálását és kezelését.

 4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg a gyermekek egészségügyi ellátásával foglalkozik, beleértve a betegségmegelőzést, a gyógyítást és a rehabilitációt.

 5. Neurológia: A neurológiai részleg az idegrendszeri betegségekkel és zavarokkal foglalkozik, mint például az agyvérzés, az epilepszia, a Parkinson-kór vagy a sclerosis multiplex.

Ezen részlegeken kívül számos más szakterületen is vannak szakorvosok és egészségügyi szakemberek, akik kiváló minőségű ellátást nyújtanak a betegeknek.

A kórházban korszerű diagnosztikai eszközök és kezelési módszerek állnak rendelkezésre a betegek ellátásához. Az intézmény fontos szerepet játszik a környező települések egészségügyi ellátásában, és minden évben számos beteget lát el.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház elsősorban a betegek gyógyulására és a kiváló minőségű egészségügyi ellátásra összpontosít. Az intézmény folyamatosan fejleszti infrastruktúráját és szakmai kompetenciáját annak érdekében, hogy megfeleljen a modern egészségügyi szolgáltatások követelményeinek.