Szakorvosi Rendelőintézet, Monor – Nyitva tartás és elérhetőség

A Szakorvosi Rendelőintézet Monoron található, Magyarországon. Az intézet a környék egyik legmodernebb egészségügyi központja, és széles körű szolgáltatásokat nyújt a betegeknek.

Az intézet elérhetőségei:
Cím: Monor, Petőfi utca 10.
Telefonszám: +36 30 123 4567
E-mail: info@rendelointezetmonor.hu
Honlap: www.rendelointezetmonor.hu

A rendelőintézet nyitvatartása:
Hétfő: 8:00 – 18:00
Kedd: 8:00 – 16:00
Szerda: 8:00 – 17:00
Csütörtök: 8:00 – 19:00
Péntek: 8:30 – 15:30

Az intézet számos részleggel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szakorvosok hatékony és célzott ellátását. Az alábbi részlegek állnak rendelkezésre:

  1. Belgyógyászat: Ez a részleg az általános belgyógyászati problémák diagnosztizálására és kezelésére szakosodott. Itt a betegeknek lehetőségük van a szükséges vizsgálatokra, például a vérkép, vizeletvizsgálat vagy ultrahang.

  2. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg szakértői gondoskodnak a gyermekek egészségének megőrzéséről, valamint a betegségek diagnosztizálásáról és kezeléséről. Itt a kisgyermekes szülők számára tanácsadást és oltási programokat is biztosítanak.

  3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részleg a női reproduktív rendszer problémáival foglalkozik. Itt a szakorvosok végzik a rendszeres nőgyógyászati ​​ellenőrzéseket, valamint segítenek a terhesség, a szülés és a női egészség más területein.

  4. Sebészet: A sebészeti részlegen szakértő sebészek végzik a kisebb és nagyobb műtéteket. Az intézet modern sebészeti felszereléssel rendelkezik, és az orvosok a legújabb technikákat alkalmazzák a betegek gyógyításában.

  5. Fogászat: A rendelőintézetben található fogászati részleg a szájüregi problémák diagnosztizálására és kezelésére szakosodott. Itt az orvosok számos fogászati ​​beavatkozást végeznek, beleértve a fogtöméseket, gyökérkezeléseket és foghúzásokat is.

Az intézetben további szakorvosi rendelések is elérhetők, mint például a bőrgyógyászat, ortopédia, allergológia, neurológia és pszichiátria. Minden szakorvosi rendelés előzetes időpontfoglalással történik.

Fontos tudnivalók az intézettel kapcsolatban:

  • Az intézet egyik célja a páciensek magas színvonalú ellátása, ezért a szakorvosok és a személyzet folyamatosan továbbképzéseken vesz részt.
  • Az intézet parkolóval rendelkezik a betegek kényelme érdekében.
  • Az intézetben egészségbiztosítással és készpénzzel is fizethet.
  • Az intézetben angolul és németül is beszélő szakorvosok állnak rendelkezésre, így külföldi páciensek is könnyen kapnak segítséget.

Az intézet szakorvosi Rendelőintézet Monor egy modern és korszerű egészségügyi központ, amely széles körű szolgáltatásokat nyújt a betegeknek. A részleges és kiterjedt szakorvosi szolgáltatások mellett a rendelőintézet magasan képzett szakorvosokat és barátságos személyzetet biztosít, hogy a betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek.