Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ nyitva tartás és elérhetőség

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ (SZTE-SZAKK) egy jelentős egészségügyi intézmény, amely Szegeden található. A kórházban széles körű egészségügyi ellátást nyújtanak, és számos szakosodott részleggel rendelkezik. Ebben a cikkben áttekintést nyújtunk a kórház elérhetőségeiről, nyitvatartásáról és részlegeiről, valamint más fontos információkról is.

A kórház elérhetőségei:

Székhely: 6720 Szeged, Kálvária sgt. 57.
Telefonszám: +36 62 545 000
Honlap: http://szakkk.u-szeged.hu/

Nyitvatartás:

A SZTE-SZAKK egész évben nyitva tart, és 24 órás sürgősségi ellátást biztosít. A rendelési idők és a látogatási órák azonban változhatnak az egyes részlegeken belül, ezért mindig érdemes előre tájékozódni.

Részlegek:

A kórházban számos részleg található, amelyek különböző szakmai területeket fednek le. Néhány kiemelt részleg a következő:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg széles körű általános egészségügyi ellátást nyújt, beleértve a szív- és érrendszeri, légzőszervi, emésztőrendszeri és vesebetegségeket is.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen végzik az operatív beavatkozásokat, ideértve a trauma, az érsebészet és az ortopédia területét is.

  3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati és szülészeti részlegen a terhesgondozástól a szülészetig és a nőgyógyászati betegségek kezeléséig minden szakmai területet lefednek.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg gyermekek és csecsemők ápolására és kezelésére specializálódott.

  5. Neurológia: A neurológiai részlegen a központi idegrendszeri betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkoznak.

Fontos tudnivalók:

  • A SZTE-SZAKK orvosai és szakemberei magasan képzettek és tapasztalattal rendelkeznek.
  • A kórház számos modern diagnosztikai és kezelési eszközzel rendelkezik.
  • A SZTE-SZAKK szoros kapcsolatban áll a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karával, így az itt dolgozó orvosok és diákok együttműködnek az oktatás és a kutatás területén.
  • A kórház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Parkolási lehetőségek is elérhetők a környéken.

Összességében a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ kiváló egészségügyi ellátást nyújt a régióban. A kórház számos részlege és magasan képzett szakemberei biztosítják a betegek számára a legjobb ellátást és kezelést. Ha további részletekre vagy specifikus információkra van szüksége, mindig érdemes felkeresni a kórház hivatalos honlapját vagy közvetlenül kapcsolatba lépni velük telefonon.