Szent Damján Görögkatolikus Kórház (2021-ig: Felső-Szabolcsi Kórház), Kisvárda – Nyitva tartás és elérhetőség

A Kisvárdán található Szent Damján Görögkatolikus Kórház, korábban ismert Felső-Szabolcsi Kórházként (2021-ig), a térség egyik meghatározó egészségügyi intézménye. A kórház kiemelkedő színvonalú ellátást nyújt a lakosságnak, és számos specializált osztállyal rendelkezik.

A kórház címe: Kisvárda, Damjánich utca 2. Postaládája: 4600 Kisvárda. A telefonszámuk: +36 45 500 600. Az e-mail címük, ahol elérhetőek: info@szentdamjan.hu. Fontos, hogy a kórházban nincs sürgősségi osztály, ezért életveszélyes állapot esetén azonnal hívják a mentőket.

A Szent Damján Görögkatolikus Kórház egész évben üzemel, és minden nap 24 órában rendelkezésre áll. Az ambuláns rendelési idő hétköznapokon 8:00 és 18:00 között van, de a sürgős eseteket azonnal fogadják. A sürgősségi ellátást azonban a kórházban nem tudják biztosítani, ezért ajánlott a mentőszolgálat segítségét kérni életveszélyes helyzetekben.

A Szent Damján Görögkatolikus Kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek széles körű egészségügyi ellátást biztosítanak. Ide tartozik a belgyógyászat, a sebészet, a nőgyógyászat, a szülészet, az ortopédia, az urológia, a fül-orr-gégészet, a szemészet, a bőrgyógyászat, a neurológia, a kardiológia és a gyermekgyógyászat.

A kórházban lehetőség van laborvizsgálatokra, röntgen- és ultrahangvizsgálatokra, valamint EKG készítésére is. Emellett a Szent Damján Kórház rendelkezik egy modern műtővel, ahol számos sebészeti beavatkozást végeznek.

Fontos tudni, hogy a kórházban csak előzetes beutalóval lehet ellátást igényelni. Az orvosi vizsgálatokra vagy kezelésekre való időpontfoglaláshoz érdemes előzetesen felvenni a kapcsolatot a kórházzal, vagy felkeresni az illetékes háziorvost.

A Szent Damján Görögkatolikus Kórház nagy hangsúlyt fektet a betegek kényelmére és gyógyulására. A kórházban korszerű felszerelésekkel, barátságos légkörrel és szakképzett orvosokkal és ápolókkal fogadják a betegeket.

Bármilyen további információért vagy kérdésért érdemes felkeresni a kórház hivatalos weboldalát, ahol részletes információkat találhatnak a szolgáltatásokról, a szakemberekről és az elérhetőségekről.

A Szent Damján Görögkatolikus Kórház, korábban Felső-Szabolcsi Kórházként ismert Kisvárdán, a régió megbízható egészségügyi intézménye, ahol a betegek magas színvonalú ellátásban részesülhetnek.