Szent Erzsébet Kórház, Jászberény – Nyitva tartás és elérhetőség

Szent Erzsébet Kórház: Az Egészségmegőrzés Központja Jászberényben

Jászberényben található a Szent Erzsébet Kórház, mely az egyik legjelentősebb egészségügyi intézmény a településen és a környező régióban. A kórház magas színvonalú ellátást nyújt pácienseinek, és számos szakmai elismerést kapott az évek során.

Elérhetőség:
A Szent Erzsébet Kórház elérhető címe: 5100 Jászberény, Ady Endre utca 19.
Telefonszám: +36 57 501 000
Honlap: https://www.szent-erzsebet-korhaz.hu/

Nyitvatartás:
A kórházban munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között van lehetőség ellátás igénybevételére. Sürgősségi esetekben azonban a sürgősségi osztály állandóan nyitva tart, és az orvosi ellátást 24 órán keresztül biztosítják.

Részlegek:
A Szent Erzsébet Kórház számos részleggel rendelkezik, melyek különböző szakterületekre specializálódtak. Az alábbiakban néhány kiemelt részlegüket említjük:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részlegen diagnosztizálják és kezelik a különböző belső szervek megbetegedéseit, például a szív- és érrendszeri problémákat, a légzőszervi megbetegedéseket, a gasztroenterológiai panaszokat stb.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg műtéteket végez, legyen szó akut vagy krónikus problémákról. Ide tartoznak a trauma műtétek, az ortopédiai beavatkozások, az érsebészet és a sebészeti onkológia is.

  3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részleg a női reproduktív rendszerrel kapcsolatos problémákkal foglalkozik, például a méhnyakrákkal, a méhmióma kezelésével és az egyéb nőgyógyászati betegségekkel.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegben a csecsemők, gyermekek és serdülők egészségi állapotát vizsgálják és kezelik. Az orvosok itt foglalkoznak a gyermekkori betegségekkel, a fejlődési rendellenességekkel és a prevenciós tevékenységekkel.

További információk:
A Szent Erzsébet Kórház igyekszik minden lehetőséget biztosítani a páciensek kényelmére és gyógyulására. A rendelkezésre álló modern eszközökkel és szakembergárdával, valamint a korszerű épülettel a kórház egy magas színvonalú, biztonságos és barátságos környezetet biztosít a betegek számára.

Fontos megjegyezni, hogy a kórházban munkanapokon előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Sürgős esetekben, amikor azonnali orvosi ellátásra van szükség, mindig ajánlott a sürgősségi osztály felkeresése.

A Szent Erzsébet Kórház elkötelezett az egészségügyi ellátás minőségének folyamatos javítása és a páciensek elégedettségének maximalizálása iránt. Ezért az intézmény folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és szakmai csapatát.

Amennyiben szükség van orvosi ellátásra Jászberényben és környékén, a Szent Erzsébet Kórház készséggel áll rendelkezésre, hogy a legjobb kezelést és gondoskodást biztosítsa minden beteg számára.