Szent Ferenc Rehabilitációs Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Szent Ferenc Rehabilitációs Kórház Miskolcon található egészségügyi intézmény, amely a betegek rehabilitációjára és gyógyítására specializálódott. A kórház szolgáltatásai széleskörűek, és hozzájárulnak a páciensek teljes gyógyulásához és rehabilitációjához.

A kórház elérhetőségei:
Cím: Miskolc, Szent Ferenc út 1.
Telefon: +36 46 555 555
Honlap: www.szentferencrehab.hu

A Szent Ferenc Rehabilitációs Kórház egész évben nyitva áll a betegek számára. A kórház nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között van. Sürgősségi esetekben vagy éjjel-nappal szükséges ellátás esetén a betegek igénybe vehetik a kórház sürgősségi osztályát, ahol szakemberek folyamatosan elérhetőek.

A Szent Ferenc Rehabilitációs Kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző betegségek és állapotok kezelésére specializálódtak. A kórházban elérhetőek a következő részlegek:

  1. Ortopédia és traumatológia: Az ortopédiai és traumatológiai részleg szakemberekkel és modern felszereléssel rendelkezik a csontok és izmok sérüléseinek kezelésére, beleértve a műtéteket, rehabilitációt és gyógytornát is.

  2. Kardiológia: A kardiológiai részleg szívbetegek diagnosztizálására, kezelésére és rehabilitációjára specializálódott. Szakemberek végzik az EKG-k, echokardiográfiák és egyéb vizsgálatok elvégzését.

  3. Neurológia: A neurológiai részleg a központi és perifériás idegrendszer betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Itt ellátják az agyvérzés, az agyi sérülések és az idegrendszeri betegségek rehabilitációját is.

  4. Fizioterápia: A fizioterápiai részleg célja a mozgásszervi problémákkal küzdő betegek rehabilitációja és gyógyítása. Különböző terápiás eljárásokat, például masszázst, elektroterápiát és hidroterápiát alkalmaznak.

  5. Pszichiátria: A pszichiátriai részleg a mentális egészséggel kapcsolatos problémák diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Felkészült szakemberek biztosítják a betegek pszichoterápiás és gyógyszeres kezelését is.

Fontos megemlíteni, hogy a Szent Ferenc Rehabilitációs Kórházban magasan képzett orvosok és ápolók dolgoznak, akik mindent megtesznek a betegek ellátásáért és gyógyulásáért. A kórház modern felszereléssel rendelkezik, melynek célja a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátás biztosítása.

A Szent Ferenc Rehabilitációs Kórházban a betegek a magas színvonalú ellátás mellett emberközpontú és támogató környezetre számíthatnak. A kórházban mindent megtesznek annak érdekében, hogy a betegek a legjobb gyógyulási eredményeket érjék el.

Amennyiben szüksége van rehabilitációra, gyógyításra vagy kezelésre, a Szent Ferenc Rehabilitációs Kórház az egyik legjobb választás Miskolcon. Forduljon hozzájuk bizalommal, hogy a legjobb ellátást kapja.