Szent István Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Szent István Kórház, hivatalos nevén Fővárosi Önkormányzat Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézet, egy vezető egészségügyi intézmény Budapesten. A kórház széleskörű szolgáltatásokat nyújt a betegeknek, és elkötelezett az egészségügyi ellátás magas színvonalának biztosítása mellett.

A Szent István Kórház elérhetőségei:

Cím: Budapest, XIII. kerület, Róbert Károly körút 44.
Telefon: +36 1 457 8700
Honlap: www.szentistvankorhaz.hu

A kórház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. A 3-as metró (gyorsforgalmi vonal) Forgách utcai megállójától rövid sétával elérhető. Továbbá több busz- és villamosmegálló is található a közelben.

A Szent István Kórház nyitvatartása:

A sürgősségi osztály állandó ügyeletet tart, így 0-24 órában fogadják a sürgősségi eseteket. Az ambuláns rendelési idők változhatnak a különböző szakrendeléseken, ezért érdemes előzetesen tájékozódni. A kórház weboldalán megtalálható a rendelési idők pontos lista.

A Szent István Kórház részlegei:

A kórház számos szakrendeléssel, osztállyal és központtal rendelkezik. A legfontosabb részlegek közé tartozik a belgyógyászat, sebészet, traumatológia, ortopédia, nőgyógyászat, urológia, szülészet-nőgyógyászat, gyermekgyógyászat, neurológia, pszichiátria, szemészet, fül-orr-gégészet, bőrgyógyászat, valamint diagnosztikai és laboratóriumi szolgáltatások.

Fontos tudnivalók a Szent István Kórházról:

  • A kórházban képzett orvosok, ápolók és egyéb egészségügyi szakemberek dolgoznak, akik hozzáértő ellátást biztosítanak a betegek számára.
  • A Szent István Kórház modern eszközökkel és technológiákkal rendelkezik, amelyek segítik a pontosabb diagnosztizálást és hatékonyabb kezelést.
  • A kórházban elérhetőek a leggyakoribb orvosi vizsgálatok, műtétek, rehabilitációs és gyógyászati kezelések.
  • A Szent István Kórházban fontosnak tartják a betegek kényelmét és biztonságát, és minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy a betegek minél gyorsabban megkapják az ellátást.
  • A kórházban a betegek részére étkezési lehetőség és kényelmes váróterek állnak rendelkezésre.

Összességében a Szent István Kórház az egyik vezető egészségügyi intézmény Budapesten. Az intézmény szolgáltatásai területén elkötelezettek a magas színvonalú egészségügyi ellátás nyújtása mellett. A kórház részlegei széleskörű és sokrétű ellátást biztosítanak, és a betegek kényelmét és biztonságát is kiemelten fontosnak tartják.