Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház: Nyitva tartás és elérhetőség

A Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház egy Magyarországon található intézmény, amely nagy hangsúlyt fektet a betegek rehabilitációjára és gyógyulásuk támogatására. A kórház széles körű szolgáltatásokat nyújt, és magasan képzett szakemberekkel rendelkezik, akik szakértelmükkel és tapasztalatukkal elősegítik a betegek teljes felépülését.

Az intézmény elérhetőségei:

 • Cím: 1234 Budapest, Szent Kozma és Damján utca 1.
 • Telefon: +36 1 234 5678
 • E-mail: info@szentkozmadamjan.hu
 • Honlap: www.szentkozmadamjan.hu

A kórház nyitvatartása rugalmas, és mindent megtesz azért, hogy a betegek a lehető legkényelmesebben kapják meg a szükséges ellátást. A kórházban hétvégenként is elérhető sürgősségi osztály található, amely sürgős esetekben nyújt segítséget.

A Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző területeken fókuszálnak a rehabilitációra és a gyógyulásra. Az alábbiakban néhány fontos részlegüket ismertetjük:

 1. Fizioterápia: Ez a részleg a fizikoterápia különböző formáit kínálja, beleértve az ortopédiai, neurológiai és reumatológiai terápiákat is. Képzett fizioterapeuták állnak rendelkezésre, akik személyre szabott programokat készítenek a betegeknek a gyulladások enyhítésére, a fájdalom csökkentésére és az izommerevség enyhítésére.

 2. Pszichológiai tanácsadás: Ebben a részlegben tapasztalt pszichológusok segítenek a betegeknek megbirkózni a betegségükkel járó stresszel és szorongással. Csoportos vagy egyéni terápiás ülésekre van lehetőség, ahol a szakemberek segítenek a mentális egészség helyreállításában és a pozitív életmódváltásban.

 3. Dietetika: A dietetikusok segítenek a betegeknek egyéni táplálkozási terv kialakításában, amely a gyógyulást és az egészséges életmódot támogatja. Fontos szerepet játszanak az egészséges táplálkozás és az optimális testsúly elérése érdekében.

 4. Alternatív terápiák: A kórház biztosít alternatív terápiákat is, mint például a gyógynövényterápia, akupunktúra és masszázs. Ezek a terápiák hatékonyan kiegészítik a hagyományos orvoslást, és hozzájárulnak a betegek gyorsabb felépüléséhez.

Fontos tudnivalók a kórház látogatásához:

 • A kórházban szigorú látogatási szabályok vannak érvényben, amelyek célja a betegek és a látogatók egészségének védelme. Érdemes előzetesen tájékozódni a látogatási időkről és a szabályokról.
 • Az intézmény könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy autóval. Parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre a kórház területén.
 • A betegek számára kényelmes szálláslehetőségeket biztosítanak a kórház területén vagy a környező szállodákban.

A Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház kiemelt figyelmet fordít a betegek rehabilitációjára és gyógyulására. A magasan képzett szakemberek és a széles körű szolgáltatások révén a kórház hozzájárul a betegek teljes életének és egészségének helyreállításához.