Szent László Kórház, Sárvár – Nyitva tartás és elérhetőség

Szent László Kórház, Sárvár: Az Egészségügyi Szolgáltató Központ

Sárvár egyik legfontosabb egészségügyi intézménye a Szent László Kórház, amely az Egészségügyi Szolgáltató Központ részeként működik. A kórház széleskörű ellátást biztosít a város és környéke lakossága számára. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és olyan fontos tudnivalókat, amelyek segítséget nyújtanak az intézményt keresőknek.

Elérhetőség:

 • Cím: 9600 Sárvár, Semmelweis utca 1.
 • Telefon: +36 95 320 300
 • Honlap: www.szentlaszlokorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Szent László Kórház sürgősségi osztálya éjjel-nappal nyitva áll a sürgősségi esetek ellátására. Az ambuláns rendelési idők és a látogatási lehetőségek azonban eltérhetnek az egyes részlegeken belül.

Részlegek:

 1. Sürgősségi osztály: A kórházban működő sürgősségi osztály azonnali orvosi segítséget nyújt sürgősségi esetekben, baleseteknél, hirtelen fellépő súlyos egészségügyi problémáknál.

 2. Belgyógyászat: A belgyógyászati osztály széles körű ellátást biztosít a belgyógyászati betegségekkel küzdők számára, ideértve a szív- és érrendszeri, légzőszervi, emésztőrendszeri és anyagcserebetegségeket.

 3. Sebészet: A sebészeti részleg a kórházban a műtéti beavatkozásokra specializálódott. Az orvosok és a sebészek itt végzik a különböző sebészeti eljárásokat, beleértve az orthopaediát, urológiát és általános sebészetet.

 4. Ortopédia: Az ortopédiai osztály az izom- és csontrendszeri problémákkal foglalkozik, ideértve a töréseket, diszlokációkat, ízületi problémákat és más mozgásszervi betegségeket.

 5. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati osztály a legkisebb betegek számára biztosít ellátást, ideértve a megelőzést, gyógyítást és rehabilitációt is. Az osztályon tapasztalt gyermekorvosok gondoskodnak a betegek egészségéről.

Fontos tudnivalók:

 • Az intézmény rendelkezik modern diagnosztikai eszközökkel, mint például CT, MRI és ultrahang berendezések, amelyek segítik a pontos diagnózis felállítását.
 • A kórházban dolgozó orvosok és szakemberek magas szintű szakmai tapasztalattal és képzettséggel rendelkeznek.
 • Az intézményben felkészült ápolói és egyéb egészségügyi személyzet is segítik a betegek gyógyulását és ellátását.
 • Az Szent László Kórházban lehetőség van a betegek kórházi tartózkodását kényelmesebbé tevő magán szobák bérlésére is.

A Szent László Kórház Sárvár és környékének lakossága számára fontos egészségügyi létesítmény. Az intézmény elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és a legfontosabb tudnivalók segítséget nyújtanak az intézményt keresőknek. Az orvosok és szakemberek magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és a modern diagnosztikai eszközök lehetővé teszik a pontos diagnózis felállítását. A Szent László Kórházban az egészségügyi ellátás kényelmes és biztonságos körülmények között történik a betegek gyógyulása érdekében.