Szent Pantaleon Kórház Kht. – Nyitva tartás és elérhetőség Dunaújvárosban

A Szent Pantaleon Kórház Kht. Dunaújváros egyik jelentős egészségügyi intézménye, amely számos szolgáltatást kínál a lakosság számára. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és minden fontos tudnivalót, amely segít az érdeklődőknek.

Elérhetőségek:
Cím: Dunaújváros, Szent Pantaleon út 13.
Telefon: +36 25 500 500
Email: info@szentpantaleon.hu
Weboldal: www.szentpantaleon.hu

Nyitvatartás:
A kórház egész évben nyitva tart és 24 órás sürgősségi osztályt működtet. Az időpontok és rendelési idők változhatnak az adott osztályok és szakemberek szerint. A pontos információkért érdemes felkeresni a kórház weboldalát vagy telefonon érdeklődni.

Részlegek:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg szakorvosai diagnosztizálják és kezelik a belső szervek megbetegedéseit, például a szív- és érrendszeri problémákat, légzőszervi betegségeket, endokrin rendszeri zavarokat stb.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegben végzik a műtéteket, kezelik a sérüléseket, valamint a hasi és mellkasi megbetegedéseket.

  3. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészeti és nőgyógyászati részleg gondoskodik a várandós nők, kismamák és nőgyógyászati problémákkal küzdő betegek ellátásáról.

  4. Gyermekosztály: A gyermekek egészségének megőrzése érdekében a kórházban működik gyermekosztály, ahol a kis betegekre szakosodott orvosok látnak el.

  5. Radiológia: A kórház rendelkezik radiológiai részleggel, ahol röntgen, ultrahang és CT vizsgálatokat végeznek a betegek számára.

  6. Laboratórium: A kórházban található laboratórium segítségével számos laboratóriumi vizsgálatot végeznek, amelyek segítik a diagnózis felállítását és a kezelés megtervezését.

Fontos tudnivalók:

  1. A kórházban ingyenes parkolási lehetőség biztosított a betegek számára.
  2. A kórházban található egy kávézó és büfé, ahol az érdeklődők frissítőket, étkezési lehetőségeket és napi menüket találnak.
  3. A sürgősségi osztályon a sürgős ellátásra várakozó betegek előnyt élveznek, ezért az esetleges várakozási idők változhatnak.
  4. A kórház a legmodernebb orvosi eszközökkel és technológiával rendelkezik, hogy a betegek a legmagasabb színvonalú ellátást kapják.

A Szent Pantaleon Kórház Kht. egy olyan intézmény, amely a betegek és az egészségük iránt elkötelezett szakemberek segítségével szolgálja a lakosságot. Az elérhetőségek és az adott részlegek nyitvatartása alapján könnyedén kapcsolatba lehet lépni a kórházzal, és időpontot egyeztetni a szükséges vizsgálatokra vagy kezelésekre. A kórházban dolgozó orvosok és ápolók elkötelezettek az egészség és a gyógyulás iránt, így a betegek biztonságban érezhetik magukat.