Szent Rókus Kórház, Baja – Nyitva tartás és elérhetőség

A Szent Rókus Kórház Baja egy modern egészségügyi intézmény, amely az ország déli részén található. Az alapításának dátuma 1879-re tehető, és azóta folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsák a betegeknek.

A kórház elérhetőségei:
Cím: 6500 Baja, Szent Rókus tér 1.
Telefonszám: +36 79 123 456
Honlap: www.szentrokuskorhaz.hu

A kórház nyitvatartása:
A Szent Rókus Kórház egész évben nyitva áll a betegek számára. Az ügyelet 24 órán keresztül elérhető, így bármikor szükség esetén fordulhatunk hozzájuk sürgős ellátásért.

Részlegek:

  • Belgyógyászat: A belgyógyászati osztály a belső szervek betegségeivel foglalkozik, ideértve a szív-, a vesek-, és a tüdőbetegségeket is.
  • Sebészet: A sebészeti osztály a különböző műtéteket végzi, beleértve a sürgős és a tervezett beavatkozásokat is.
  • Ortopédia: Az ortopédiai osztály a mozgásszervrendszeri betegségekkel és sérülésekkel foglalkozik, ideértve a csonttöréseket és az ízületi problémákat is.
  • Gyermekosztály: A gyermekosztály a gyerekek egészségügyi problémáival foglalkozik, biztosítva a gyermekbarát környezetet és szakértő gondozást.
  • Szülészet-nőgyógyászat: Az anyaság és a nőgyógyászati problémák ellátása a szülészet-nőgyógyászati osztály fő feladata.

Emellett a kórház rendelkezik diagnosztikai és terápiás központtal is, ahol számos vizsgálatot és kezelést végeznek, például laboratóriumi vizsgálatokat, röntgenfelvételeket és ultrahangot.

A Szent Rókus Kórház törekedik a betegek gyors és hatékony ellátására. Az orvosok és a nővérek szakértői az egészségügyi ellátás területén, és mindent megtesznek a betegek gyógyulása érdekében.

Fontos tudnivalók:

  • A betegeknek érdemes előzetes időpontot foglalniuk, kivéve a sürgős eseteket.
  • A kórház rendelkezik parkolási lehetőséggel a betegek és a látogatók számára.
  • A betegeknek fontos, hogy magukkal hozzák az összes szükséges dokumentumot (személyi igazolvány, TAJ kártya stb.) és gyógyszerüket.
  • A kórház kínál lehetőséget kísérők számára is, akik az ágy mellett tartózkodhatnak és gondoskodhatnak a betegekről.

A Szent Rókus Kórház Baja komoly elkötelezettséggel dolgozik a lakosság egészségének javításán és a betegek gyógyításán. A modern infrastruktúra és a szaktudás garantálja, hogy a kórház minden beteget megfelelő ellátással lát el.