Szent Rókus Kórház és Intézményei: Nyitva tartás és elérhetőség

A Szent Rókus Kórház és Intézményei az egyik vezető egészségügyi intézmény Budapesten. Az intézmény több mint 100 éves múltra tekint vissza, és folyamatosan fejlődik, hogy a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújtsa a betegek számára.

A kórház elhelyezkedése ideális, könnyen megközelíthető az Oktogontól mindössze néhány percre. Az intézmény címe: Budapest, Nagymező u. 54-56, 1065.

A kórházban számos részleg található, amelyek különböző betegségekre és orvosi szakterületekre specializálódtak. Az egyes részlegek között megtalálhatók a sebészeti, belgyógyászati, traumatológiai, ortopédiai, neurológiai, kardiológiai, nőgyógyászati és szülészeti, valamint a bőrgyógyászati részleg is. Minden részleg magasan képzett orvosokkal és szakemberekkel rendelkezik, akik a legmodernebb diagnosztikai és kezelési módszereket alkalmazzák.

A kórház nyitvatartása rendkívül rugalmas, és az egész évben, 24 órás ügyeletet biztosít. Az ambulanciák hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 között fogadják a betegeket, de sürgős esetekben az ügyeleten keresztül bármikor elérhetőek. Az ügyeleti telefonszám: +36 1 302 4700.

A kórházban a páciensek kényelméről sem feledkeznek meg. Modern és korszerű berendezésekkel felszerelt szobákban helyezik el a betegeket, ahol a legjobb ellátásban részesülnek. Emellett a kórház étterme és kávézója is lehetőséget nyújt a betegek és hozzátartozóik számára, hogy kellemesen és kényelmesen töltsék az időt az intézményben tartózkodás alatt.

A Szent Rókus Kórház és Intézményei törekszik arra, hogy a lehető legmagasabb színvonalú és emberközpontú egészségügyi ellátást nyújtsa a betegeknek. Az intézmény folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és szakmai hátterét, hogy mindenki számára elérhető legyen a modern orvostudomány legújabb eredményeinek hasznosítása.

A kórház elérhetőségei és további információk megtalálhatók a hivatalos honlapján: www.szentrokus.hu.