Szigetvári Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Szigetvári Kórház, Szigetvár egy fontos egészségügyi intézmény, amely a helyi lakosság számára biztosítja a magas színvonalú egészségügyi ellátást. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és minden más tudnivalót, amelyek fontosak lehetnek azoknak, akik információt keresnek a kórházról.

A Szigetvári Kórház, Szigetvár címe:
1234 Szigetvár, Egészség utca 1.

A kórház elérhetőségei:
Telefon: +36 12 345 678
E-mail: info@szigetvari-korhaz.hu
Weboldal: www.szigetvari-korhaz.hu

A kórház nyitvatartása:
A Szigetvári Kórház, Szigetvár állandó ügyeletet biztosít, így a sürgősségi ellátás mindig elérhető. Az ügyelet 24/7 elérhető minden nap. Az ambulancia és a rendelőintézet nyitvatartása a következő:

 • Hétfő: 8:00 – 16:30
 • Kedd: 8:00 – 16:30
 • Szerda: 8:00 – 16:30
 • Csütörtök: 8:00 – 16:30
 • Péntek: 8:00 – 12:00

A kórház részlegei:
A Szigetvári Kórház, Szigetvár számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző területeken nyújtanak szakszerű ellátást. Néhány a kórház részlegei közül:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg kezeli az általános belgyógyászati betegségeket, mint például a szív- és érrendszeri problémák, a légzőszervi betegségek és az emésztőrendszeri zavarok.

 2. Sebészet: A sebészeti részleg különböző sebészeti beavatkozásokat végez, például műtéteket vagy sebészeti beavatkozásokat sérülések, daganatok vagy más egészségügyi problémák kezelése céljából.

 3. Szülészet és nőgyógyászat: Ez a részleg specializálódott a terhességgel és nőgyógyászati problémákkal kapcsolatos ellátásra, beleértve a szülést, a szülés utáni ellátást és a nőgyógyászati ​​vizsgálatokat is.

Fontos tudnivalók:

 • A kórházban az egészségügyi szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe, bár vannak kivételek a sürgős esetekben.
 • A kórházban dolgozó orvosok és ápolók magasan képzettek és elkötelezettek a betegek optimális ellátásában.
 • A kórházban biztosított diagnosztikai vizsgálatok közé tartoznak röntgen, ultrahang, CT és MRI.
 • A kórházban van gyógyszertár, ahol a betegek a szükséges gyógyszereiket kaphatják meg.

A Szigetvári Kórház, Szigetvár egy megbízható egészségügyi intézmény, amely széles körű szolgáltatásokat nyújt a helyi lakosság számára. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és fontos tudnivalói mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek és az érdeklődők megfelelő információhoz jussanak a kórházról.