Szövetség utcai Kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

A Szövetség utcai Kórház Budapest egyik meghatározó egészségügyi intézménye. A kórház megközelítése könnyű, hiszen az V. kerületben, az Arany János utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található. Az intézmény közvetlen közelében több busz- és metrómegálló is található, így tömegközlekedéssel könnyen elérhető.

A kórházban a betegek minden korosztálya ellátásban részesülhet. Az intézmény nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között van. Sürgősségi esetekben éjjel-nappal fogadják a betegeket. Az épület modern és jól felszerelt, az orvosi és ápolási csapat magasan képzett szakemberekből áll, akik a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítják.

A kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző betegségekre és egészségügyi problémákra specializálódtak. Az egyik legfontosabb részleg az Ortopédiai Osztály, ahol a mozgásszervi betegségek kezelése zajlik. Az osztályon elérhetőek a legmodernebb diagnosztikai és terápiás módszerek, valamint a műtéti beavatkozások is.

A Szövetség utcai Kórházban található továbbá Gyermekosztály, ahol a legkisebbek ellátására szakosodott csapat segíti a betegeket. A gyermekosztályon különös figyelmet fordítanak a gyermekek életkori sajátosságaira és szükségleteire.

Az intézményben működik továbbá Belgyógyászati Osztály, ahol a belső szervek betegségeinek diagnosztikájával és kezelésével foglalkoznak. Itt találhatóak a legújabb generációs eszközök, amelyek lehetővé teszik a gyors és pontos diagnózist.

A Szövetség utcai Kórházban megtalálhatóak még többek között a Sebészeti Osztály, a Nőgyógyászati-Rendelő, az Urológiai Osztály és a Gasztroenterológiai Osztály is. Mindegyik osztályon a legkorszerűbb eljárásokkal dolgoznak, és a betegek ellátása mellett az egészségmegőrzésre és a prevencióra is nagy hangsúlyt fektetnek.

A Szövetség utcai Kórház orvosi csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a betegek a legmagasabb szintű ellátást kapják. Az intézmény elérhetőségei a következők: cím: Budapest, V. kerület, Szövetség utca 5., telefon: +36 1 123 4567, e-mail: info@szo.hu.

Az intézmény fontos információihoz és elérhetőségeihez könnyen hozzáférhetünk, és a kórház jól kitalált részlegei a betegek számára a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítják.