Területi Kórház, Mátészalka – Nyitva tartás és elérhetőség

A Területi Kórház Mátészalka egy fontos egészségügyi intézmény a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A kórház kiváló orvosi és ápolói csapattal rendelkezik, és a legmodernebb eszközökkel és technológiákkal felszerelt. Az intézménynek különböző részlegei vannak, amelyek a betegek széles körét kezelik.

Az intézmény elérhetőségei

A Területi Kórház Mátészalka könnyen megközelíthető, hiszen a város központjában helyezkedik el. Az intézmény címe: Mátészalka, Kórház utca 1. A betegek és látogatók számára számos parkoló áll rendelkezésre az épület közelében. Az intézmény könnyen elérhető tömegközlekedéssel is.

Nyitvatartás

A Területi Kórház Mátészalka egész évben nyitva tart, és sürgősségi ellátást is nyújt éjjel-nappal. A sürgősségi osztály mindig készen áll a betegek fogadására, legyen szó bármilyen sürgős orvosi problémáról. Az ambulancia szolgáltatások is rendelkezésre állnak a kórházban, amelyek segítenek a helyszínen előzetes orvosi ellátást nyújtani.

Részlegek

A Területi Kórház Mátészalka számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző szakterületeken nyújtanak ellátást. Az intézményben található például belgyógyászati részleg, ahol a betegek általános egészségügyi problémáit kezelik. Emellett van sebészeti osztály, ahol akut és elektív műtétek is elvégezhetők.

A kórházban működik gyermekosztály is, ahol a legkisebb pácienseket látják el. Ez a részleg magasan képzett orvosokkal és ápolókkal rendelkezik, akik szakértelmüket gyermekbetegségek diagnosztizálására és kezelésére használják.

Az intézmény másik fontos részlege a nőgyógyászati és szülészeti osztály. Itt a terhes nők és a nőgyógyászati problémákkal küzdő betegek ellátása történik. Az osztályon szakértők végzik a terhesség követését, a szülések vezetését és a női egészségügyi problémák diagnosztizálását és kezelését.

Továbbá, a Területi Kórház Mátészalka kardiológiai osztállyal is rendelkezik. Itt a szív- és érrendszeri betegségeket kezelik és diagnosztizálják. Az osztályon szakértő kardiológusok végzik a szívbetegségek diagnosztizálását és kezelését, valamint a szívsebészeti beavatkozások előkészítését.

Fontos tudnivalók

Az intézményben a magas színvonalú ellátás mellett a páciensek számára kényelmes környezetet is biztosítanak. Az épület barátságos és modern, és a betegeknek kényelmes váróhelyiségek állnak rendelkezésre. Az intézményben dolgozó orvosok és ápolók a páciensek biztonságát és jóllétét tartják szem előtt, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyógyulás folyamata zökkenőmentes legyen.

Összességében a Területi Kórház Mátészalka egy megbízható egészségügyi intézmény, amely széleskörű ellátást nyújt a betegek számára. A modern felszereltséggel és szakképzett orvosokkal és ápolókkal rendelkező intézményben a betegek biztonságban érezhetik magukat, és a legjobb ellátást kapják.