Tolna Vármegyei Balassa János Kórház Nyitva Tartás és Elérhetőség

A Tolna Vármegyei Balassa János Kórház Szekszárd városában található, és a régió egyik vezető egészségügyi intézménye. A kórház kiváló szakembergárdával és modern felszereltséggel rendelkezik, hogy a betegeknek a legjobb ellátást nyújtsa. Az alábbiakban részletezzük a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását és részlegeit, valamint minden fontos információt, amelyet érdemes tudni a kórházról.

Elérhetőség:

 • Cím: 7100 Szekszárd, Béla király körút 1.
 • Telefon: +36 74 500 500
 • Honlap: www.tolnabalassakorhaz.hu

Nyitvatartás:
A kórház egész évben nyitva tart, és a sürgősségi eseteket éjjel-nappal fogadják. Az ambulancia és a rendelőintézet munkaidőben üzemel.

Részlegek:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részlegen számos szakorvos várja a betegeket, akik széles körű ellátást biztosítanak például a kardiológia, gasztroenterológia vagy pulmonológia területén.

 2. Sebészet: A sebészeti részlegen a szakemberek gyakorlatias megoldásokat kínálnak a betegek számára, legyen szó akár általános sebészetről, ortopédiáról vagy urológiáról.

 3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati és szülészeti részlegen a kórház szakemberei figyelmet fordítanak az anya és a csecsemő egészségére, és a legmagasabb szintű ellátást nyújtják.

 4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegen a kisgyermekek és serdülők számára nyújtanak széles körű egészségügyi ellátást, gyermekorvosok és szakorvosok segítségével.

 5. Pszichiátria: A pszichiátriai részlegen olyan szakemberek dolgoznak, akik magas szintű ellátást és támogatást nyújtanak a mentális egészség problémáival küzdő betegek számára.

 6. Diagnosztika: A kórház diagnosztikai részlege modern berendezésekkel rendelkezik, beleértve a laboratóriumot, ultrahangot, röntgen- és CT-vizsgálatokat is.

 7. Rehabilitáció: A rehabilitációs részlegen a betegek fizikai terápiákat, mozgásterápiákat és egyéb rehabilitációs eljárásokat kapnak, amelyek segítenek visszanyerni az egészségüket és a mozgékonyságot.

Fontos információk:

 • A kórházban rendelkezésre állnak parkolók a betegek és látogatók számára.
 • A sürgősségi eseteket éjjel-nappal fogadják.
 • A kórházhoz számos tömegközlekedési eszköz elérhető, így könnyen megközelíthető.

A Tolna Vármegyei Balassa János Kórház Szekszárdon az egészségügyi ellátás terén kiváló szolgáltatásokat nyújt. A modern felszereltség, az elhivatott szakembergárda és a széleskörű ellátások lehetővé teszik, hogy a betegek a legjobb kezelést kapják.