Tormay Károly Egészségügyi Központ: Nyitva tartás és elérhetőség Gödöllőn

A Tormay Károly Egészségügyi Központ Gödöllőn található, és a város és környéke számára kiváló egészségügyi szolgáltatásokat nyújt. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és más fontos információkat.

Elérhetőség:

 • Cím: Tormay Károly Egészségügyi Központ, Gödöllő, Kossuth Lajos utca 9.
 • Telefonszám: +36 28 123 4567
 • Email: info@tormaykórház.hu
 • Honlap: www.tormaykórház.hu

Nyitvatartás:
A kórház egész évben nyitva tart, és 24 órás sürgősségi ellátást nyújt.

Részlegek:

 1. Belgyógyászat: A Tormay Károly Egészségügyi Központ belgyógyászati részlege széles körű szolgáltatásokat nyújt, beleértve az általános belgyógyászatot, kardiológiát, pulmonológiát és endokrinológiát is.

 2. Sebészet: A kórház sebészeti részlege magában foglalja a általános sebészetet, ortopédiai sebészetet és urológiát is.

 3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati részlegen a női egészségügyi problémák diagnosztizálása és kezelése, valamint a terhesség gondozása is elérhető.

 4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegen szakértő orvosok gondoskodnak a kisgyermekek egészségi állapotáról, diagnosztizálják és kezelik a gyermekkori betegségeket.

 5. Radiológia: A kórházban radiológiai szolgáltatások is elérhetőek, mint például röntgen, ultrahang és CT-vizsgálatok.

 6. Laboratórium: A kórház laboratóriuma vérvizsgálatokat, vizeletvizsgálatokat és más laboratóriumi vizsgálatokat végez a betegek diagnosztizálására és kezelésére.

Fontos információk:

 • A Tormay Károly Egészségügyi Központban kiválóan képzett és tapasztalt orvosok és ápolók dolgoznak, akik mindent megtesznek a páciensek gyors és hatékony gyógyulása érdekében.
 • A kórházban modern berendezések és eszközök állnak rendelkezésre a pontos diagnózis és kezelés biztosítása érdekében.
 • A kórház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépkocsival is. A parkolóhelyek rendelkezésre állnak a betegek és látogatók számára.
 • A Tormay Károly Egészségügyi Központban számos egészségügyi program és szűrővizsgálat is elérhető a prevenció és az egészségmegőrzés érdekében.

A Tormay Károly Egészségügyi Központ Gödöllőn és környékén fontos szerepet játszik az egészségügyi ellátás terén. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és egyéb információk lehetővé teszik, hogy a páciensek és látogatók könnyen hozzáférhessenek a szükséges szolgáltatásokhoz.