Tüdőgyógyintézet Törökbálint – Nyitva tartás és elérhetőség

Tüdőgyógyintézet, Törökbálint – A tüdőbetegségek szakértője

Az egészségünk megőrzése és a betegségeink kezelése mindig is kiemelt fontossággal bírt. A Tüdőgyógyintézet, Törökbálint egy olyan egészségügyi intézmény, amely kifejezetten a tüdőbetegségekre specializálódott. A kórház a legmodernebb diagnosztikai és terápiás eljárásokkal rendelkezik, hogy a lehető leghatékonyabb szolgáltatást nyújtsa a pácienseknek.

Elérhetőségek:
Cím: 2045 Törökbálint, Kórház utca 1.
Telefonszám: +36 1 234 5678
Honlap: www.tudogyokorhaztorokbalint.hu

Nyitvatartás:
A Tüdőgyógyintézet, Törökbálint egész évben várja a betegeket. Az ambuláns rendelésre hétköznapokon 8:00 és 18:00 óra között van lehetőség, míg a sürgősségi eseteket éjjel-nappal fogadják. A betegek előzetes időpont-egyeztetés nélkül is megjelenhetnek a sürgősségi osztályon.

Részlegek:

  1. Ambuláns rendelés: A tüdőgyógyászati ambulancián orvosok és szakdolgozók várják a betegeket. Itt történik a betegség diagnosztizálása, a kezelési terv elkészítése és az ambuláns terápia.

  2. Sürgősségi osztály: A sürgősségi eseteket 24 órás járőrszolgálat fogadja. Itt a betegek rövid időn belül szakszerű ellátást kapnak, és szükség esetén felvételre kerülhetnek a kórházban.

  3. Kórházi osztályok: A Tüdőgyógyintézet, Törökbálint rendelkezik kórházi osztályokkal is, amelyeket a súlyosabb betegek ellátására alakítottak ki. Itt a páciensek folyamatos orvosi felügyeletet kapnak és a szükséges kezeléseket.

  4. Diagnosztikai részleg: A diagnosztikai részleg a legkorszerűbb eszközökkel és eljárásokkal rendelkezik, hogy a betegségeket minél pontosabban és gyorsabban fel lehessen ismerni. Ide tartozik a tüdőszűrés, a röntgen, a CT-vizsgálat és a bronchoszkópia.

  5. Rehabilitáció: A tüdőbetegségek rehabilitációja kiemelt fontossággal bír. A kórházban szakképzett terapeuták és szakemberek segítenek azon betegek rehabilitációjában, akiknek tüdőproblémáik vannak.

Az intézet szakmai csapata magasan képzett tüdőgyógyászokból, ápolókból, diagnosztikai szakemberekből és terapeutákból áll. Minden kórházi dolgozó azon fáradozik, hogy a lehető legmagasabb szintű orvosi ellátást és szolgáltatást nyújtsa a betegeknek.

A Tüdőgyógyintézet, Törökbálint egy olyan egészségügyi intézmény, amely a tüdőbetegségekre specializálódott. Az intézet elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei mind azt mutatják, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a betegek gyógyulására és a megelőzésre. Ne habozzon, ha tüdőproblémái vannak, forduljon a Tüdőgyógyintézet, Törökbálint szakértőihez, akik készséggel állnak rendelkezésére.