Városi Kórház Rendelőintézet, Mór – Nyitva tartás és elérhetőség

A Városi Kórház Rendelőintézet, Mór (VKR) egy modern egészségügyi intézmény, amely magas színvonalú ellátást nyújt a város és a környező települések lakosságának. A kórház a legfrissebb orvosi technológiák alkalmazásával rendelkezik, és képzett szakemberek állnak a betegek rendelkezésére.

A kórház elérhetőségei:
Cím: Mór, Kórház utca 1.
Telefonszám: +36 12 345 678
E-mail: info@vkr.hu
Weboldal: www.vkr.hu

A kórház nyitvatartása:
Hétfő – péntek: 8:00 – 18:00
Szombat: 8:00 – 12:00

A VKR számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző szakterületekre szakosodtak. Ezek a részlegek a következők:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg a belső szervek betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Ide tartoznak például a szív- és érrendszeri problémák, a légzőszervi megbetegedések és az emésztőrendszeri betegségek.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg a műtéti beavatkozásokat végzi. Ide tartoznak a sürgős és tervezett műtétek, például a hasi vagy ortopédiai beavatkozások.

  3. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészet-nőgyógyászati részleg a terhességgel, a szüléssel és a női reproduktív rendszerrel kapcsolatos problémák diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg a gyermekkorban előforduló betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Ide tartoznak a fertőzések, az allergiák és a gyermekek fejlődési problémái.

  5. Neurológia: A neurológiai részleg az idegrendszeri betegségeket diagnosztizálja és kezeli. Ide tartoznak a fejfájás, az epilepszia, a stroke és az Alzheimer-kór.

  6. Radiológia: A radiológiai részleg képalkotó vizsgálatokat végez, például röntgenfelvételeket és ultrahangvizsgálatokat. Ezek segítik a betegségek diagnosztizálását és a kezelés megtervezését.

Fontos tudnivalók:

  • A VKR-nél az ellátás időpontjára előzetes bejelentkezés szükséges.
  • A kórházban parkolási lehetőség biztosított a betegek és a látogatók részére.
  • A kórházban a betegek számára étkezési lehetőség is rendelkezésre áll.
  • Az intézményben várólisták nélkül történik az ellátás, így a betegek gyorsan és hatékonyan juthatnak hozzá a szükséges kezeléseikhez.

A Városi Kórház Rendelőintézet, Mór a modern egészségügyi ellátás egyik meghatározó intézménye a régióban. Képzett szakembereik és széleskörű szolgáltatásaik révén biztosítják a betegek magas szintű ellátását és gyógyulását.