Városi Önkormányzat Rendelőintézete, Mezőkövesd – Nyitva tartás és elérhetőség

Mezőkövesd városának Városi Önkormányzat Rendelőintézete a helyi lakosság egészségügyi ellátásának egyik alapvető intézménye. A modern és jól felszerelt kórházban széles körű orvosi szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek segítik a helyi közösség egészségi állapotának megőrzését és javítását.

A Mezőkövesdi Városi Önkormányzat Rendelőintézet elérhetőségei a következők:

Cím: 3400 Mezőkövesd, Fő út 1.
Telefon: +36 49 500 300
E-mail: info@rk.meok.hu
Weboldal: www.meok.hu

A rendelőintézet nyitvatartási ideje hétköznapokon 8:00-tól 16:00 óráig tart. Azonban sürgős esetekben és vészhelyzetekben a kórház egész nap nyitva áll a betegek számára.

A Mezőkövesdi Városi Önkormányzat Rendelőintézetben számos részleg működik, amelyek különböző szakterületeken nyújtanak segítséget és kezelést a betegeknek. A részlegek között megtalálhatók:

  1. Általános orvosi rendelő: Itt az alapvető egészségügyi ellátást végzik, mint például általános vizsgálatok, betegségmegelőzési tanácsadás és kezelések.

  2. Fogászati rendelő: A fogorvosi szolgáltatások magas színvonalon állnak rendelkezésre, beleértve a fogszabályozást, fogászati ​​implantációkat és fogtöméseket.

  3. Gyermekorvosi rendelő: A kórház kifejezetten a gyermekek egészségére szakosodott részlege, ahol gyermekgyógyászati ​​kezeléseket, védőoltásokat és gyermekgyógyászati ​​tanácsadást nyújtanak.

  4. Nőgyógyászati ​​és szülészeti részleg: Itt a nők számára biztosított a nőgyógyászati ​​vizsgálatok, terhességellenőrzések és szülészeti ellátás.

  5. Belgyógyászati ​​részleg: Ez a részleg a belső szervekkel kapcsolatos betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.

  6. Sebészeti részleg: A sebészeti részlegen számos beavatkozás, például kisebb műtétek, sebészeti beavatkozások és sebészeti konzultáció elvégezhető.

  7. Röntgen részleg: A kórháznak saját röntgen részlege is van, ahol röntgenfelvételek készülnek, így egyszerűbbé téve a diagnózis felállítását.

Fontos megemlíteni, hogy a Mezőkövesdi Városi Önkormányzat Rendelőintézetben orvosi rendelések előzetes bejelentkezés alapján történnek. Az előzetes időpontegyeztetés a fent említett elérhetőségeken lehetséges.

A Mezőkövesdi Városi Önkormányzat Rendelőintézete mindig a lakosság szolgálatában áll, és az intézmény szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a betegek a legmagasabb szintű ellátásban részesüljenek.