Vas Megyei Rehabilitációs Kórház Gyógyfürdő: Nyitva tartás és elérhetőség

A Vas Megyei Rehabilitációs Kórház Gyógyfürdője, Szentgotthárd, Magyarország egyik vezető egészségügyi intézménye, amely széles spektrumú rehabilitációs szolgáltatásokat nyújt. A kórház kiváló minőségű ellátást biztosít a pácienseknek, akik sérülések, betegségek vagy műtéti beavatkozások utáni rehabilitációra szorulnak.

Az intézmény könnyen megközelíthető, elhelyezkedése ideális, a környék szépségét kihasználva. A kórház Szentgotthárd városában található, amely Vas megye délnyugati részén fekszik. Számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve az autópályát és a vasúti kapcsolatokat is.

A kórház elérhetőségei:

Cím: Vas Megyei Rehabilitációs Kórház Gyógyfürdő, Szentgotthárd, Park utca 4.

Telefon: +36 94 530 200

E-mail: info@vasrehab.hu

A kórház nyitvatartása rugalmas, és mindig a betegek igényeire van szabva. Az intézmény egész évben nyitva tart, és 24 órás sürgősségi ellátást biztosít. A páciensek bármikor kapcsolatba léphetnek az intézménnyel, ha segítségre van szükségük.

A Vas Megyei Rehabilitációs Kórház Gyógyfürdő különböző részlegeket kínál a betegek számára. A szakemberek széles körű szakértelmet és tapasztalatot nyújtanak az alábbi területeken:

  1. Fizioterápia: A betegek különböző rehabilitációs módszereken keresztül erősítik az izmokat, javítják a mozgásukat és csökkentik a fájdalmat.

  2. Hidroterápia: A vízterápia kiváló módszer a mozgás helyreállítására és a gyógyulás elősegítésére. A kórház gyógyfürdője különleges medencékkel rendelkezik, amelyek optimális feltételeket biztosítanak a betegek számára.

  3. Masszázs: A masszázs segít a feszültség és a stressz csökkentésében, valamint az izmok lazításában és regenerálásában.

  4. Elektroterápia: Az elektromos stimuláció különböző formái segítik a betegeket az izom- és idegrendszer helyreállításában.

  5. Ortopédia: Az ortopédiai osztály széles körű szolgáltatásokat kínál, például műtéti beavatkozásokat és rehabilitációt ízületi vagy gerincproblémák esetén.

A kórházban minden páciens számára személyre szabott kezelési tervet dolgoznak ki, figyelembe véve az egyéni szükségleteket és célkitűzéseket. A szakemberek elkötelezettek a betegek gyógyulása és rehabilitációja iránt.

A Vas Megyei Rehabilitációs Kórház Gyógyfürdője kiváló lehetőséget kínál a betegek számára, akik rehabilitációs ellátásra szorulnak. Az intézmény magasan képzett szakemberekkel és modern felszereléssel rendelkezik, hogy biztosítsa a hatékony gyógyulást és visszatérést az egészséges élethez.