Vas utcai Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Vas utcai Kórház – Az egészségügy meghatározó intézménye Budapesten

A Vas utcai Kórház Budapest egyik legjelentősebb egészségügyi intézménye, amely hosszú évtizedek óta áll a betegek szolgálatában. A kórház kiváló orvosi csapata és modern felszereltsége révén a legmagasabb színvonalú ellátást és gyógykezelést biztosítja a betegek számára. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és minden olyan tudnivalót, ami fontos egy információs cikkhez.

Elérhetőség:
A Vas utcai Kórház címe: 1082 Budapest, Vas utca 9-11. Az intézmény könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, több busz- és villamosjárat megállója található a közelben. Továbbá, a kórház közelében számos parkolási lehetőség is rendelkezésre áll.

Kapcsolati információk:
Telefonszám: +36 1 333 44 55
Honlap: www.vasutcaikorhaz.hu
E-mail: info@vasutcaikorhaz.hu

Nyitvatartás:
A kórház sürgősségi osztálya éjjel-nappal elérhető, így bármikor fogadja a sürgős ellátásra szoruló betegeket. Az egyes részlegek nyitvatartása eltérő lehet, ezért ajánlott előzetesen felvenni a kapcsolatot a kórházzal, vagy meglátogatni a honlapjukat, ahol részletes információkat találhatunk.

Részlegek és szolgáltatások:
A Vas utcai Kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek a betegek különböző igényeinek megfelelő ellátást biztosítanak. Az intézmény szív- és érrendszeri, belgyógyászati, sebészeti, ortopédiai, neurológiai, pszichiátriai, gyermekgyógyászati és nőgyógyászati részlegeket működtet. Emellett a kórházban laboratóriumi vizsgálatok, radiológiai vizsgálatok, ultrahang, CT és MR vizsgálatok is elérhetőek. Az intézményben rendelkezésre állnak modern műtők és intenzív osztály is.

Az orvosi csapat:
A kórház orvosi csapata elismert szakemberekből áll, akik számos területen rendelkeznek szakmai tapasztalattal és kiváló képzettséggel. Az orvosok és a többi egészségügyi szakember folyamatosan képzik magukat, hogy naprakész és magas színvonalú ellátást nyújthassanak a betegeknek.

Jellemző betegségek és kezelések:
A Vas utcai Kórház szerteágazó szakmai spektruma révén számos betegséget és állapotot képes kezelni. Az intézményben a leggyakrabban előforduló betegségek közé tartoznak a szív- és érrendszeri megbetegedések, a belső szervi betegségek, az ortopédiai problémák, a neurológiai betegségek, valamint a pszichiátriai betegségek. Az egyes részlegeken számos diagnosztikai és terápiás eljárás áll rendelkezésre a betegségek kezelésére.

A Vas utcai Kórház az egészségügy egyik meghatározó intézménye Budapesten. Kiváló orvosi csapata, modern felszereltsége és széleskörű szakmai spektruma révén a betegek számára magas színvonalú és hatékony ellátást nyújt. Az intézmény elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és szolgáltatásait figyelembe véve a betegek biztosak lehetnek abban, hogy a Vas utcai Kórházban megfelelő ellátást kapnak az egészségügyi problémáikra.