Vásárosnaményi Kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

A Vásárosnaményi Kórház az északkelet-magyarországi Vásárosnamény városában található. Az intézmény kiválóan ellátja a helyi lakosság és a környező települések egészségügyi szükségleteit. A következőkben bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és további fontos tudnivalókat.

Elérhetőség:
A Vásárosnaményi Kórház címe: 4700 Vásárosnamény, Kórház utca 1. A kórház könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A kórház környékén számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre a betegek és látogatók részére.

Nyitvatartás:
A kórház folyamatosan üzemel, és az egész évben nyitva tart. Az orvosi és ápolási szolgáltatások elérhetőek minden nap, beleértve a hétvégéket és ünnepnapokat is. A sürgősségi osztály éjjel-nappal rendelkezésre áll a sürgős ellátást igénylő betegek számára.

Részlegek és szolgáltatások:
A Vásárosnaményi Kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző egészségügyi problémák kezelésére specializálódtak. Az alábbi részlegek és szolgáltatások találhatóak az intézményben:

  1. Belgyógyászat: Az orvosi csapat a belső szervek betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
  2. Sebészet: A kórházban végzik a kisebb és nagyobb sebészeti beavatkozásokat.
  3. Szülészeti-nőgyógyászati osztály: Az anyaság előtti és utáni ellátást, valamint a nőgyógyászati problémák kezelését végzik itt.
  4. Gyermekosztály: A kórház rendelkezik gyermekosztállyal, ahol a gyerekek számára biztosítják a szükséges orvosi ellátást.
  5. Sürgősségi osztály: Azonnali orvosi segítséget nyújtanak a sürgős egészségügyi problémákkal érkező betegeknek.
  6. Laboratórium: A laboratóriumban végzik a különböző vizsgálatokat és vérvételt a pontos diagnózis felállítása érdekében.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban rendelkezésre állnak modern diagnosztikai és kezelési eszközök, amelyek lehetővé teszik a hatékony és minőségi betegellátást.
  • Az intézményben képzett és tapasztalt orvosok, ápolók és egészségügyi szakemberek dolgoznak, akik a betegek legjobb érdekében végzik munkájukat.
  • A Vásárosnaményi Kórházban történő ellátásért a betegek egészségbiztosítási kártyájukkal fizetnek.
  • Az intézményben kényelmes és tiszta kórtermek állnak rendelkezésre a betegek számára, valamint a látogatóknak kialakított váróterek is megtalálhatóak.

A Vásárosnaményi Kórház fontos szerepet játszik a térség egészségügyi ellátásában. Kiváló szakembergárdája és modern felszereltsége révén biztosítja a betegek szakszerű és hatékony kezelését.