Vaszary Kolos Kórház, Esztergom – Nyitva tartás és elérhetőség

A Vaszary Kolos Kórház egy modern egészségügyi intézmény, mely Esztergom városában található. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és egyéb tudnivalók fontos információk a potenciális betegek és látogatók számára.

Az intézmény elérhetőségei:

Cím: 2500 Esztergom, Vaszary út 9.
Telefon: +36 33 500 500
E-mail: info@vaszary.hu
Honlap: www.vaszary.hu

A kórház könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. Az épület a városközpont közelében helyezkedik el, és több buszjárat is megáll a közelben.

A kórház nyitvatartása:

A Vaszary Kolos Kórház állandó ügyelettel rendelkezik, így sürgős esetekben éjjel-nappal elérhető. Az ambulancia és a rendelőintézetek nyitvatartása hétköznapokon 8:00 és 16:00 között van. Kivételek lehetnek az egyes szakrendelések, amelyek esetében eltérő nyitvatartási időszakok is lehetnek. Érdemes tehát előzetesen tájékozódni a kívánt részleg nyitvatartási idejéről.

Részlegek és szolgáltatások:

A Vaszary Kolos Kórházban számos részleg és szolgáltatás áll a betegek rendelkezésére. Az alábbiakban néhány közülük:

  1. Belgyógyászat: kardiológia, gasztroenterológia, pulmonológia stb.
  2. Sebészet: általános sebészet, érsebészet, ortopédia stb.
  3. Nőgyógyászat és szülészet: nőgyógyászati betegségek kezelése, szülészeti osztály.
  4. Gyermekgyógyászat: csecsemő- és gyermekellátás, gyermekgyógyászati szakrendelések.
  5. Röntgen és képalkotó diagnosztika: röntgen, ultrahang, CT, MRI stb.
  6. Laboratóriumi vizsgálatok: vérvétel, vizeletvizsgálat, biokémiai és hormonvizsgálatok stb.
  7. Rehabilitáció: fizioterápia, gyógytorna, masszázs stb.

Fontos tudnivalók:

  1. Időpontfoglalás: Az ambulanciákra és szakrendelésekre előzetes időpontfoglalás szükséges. Ezért érdemes előre felhívni a kórházat vagy online időpontot foglalni a honlapon keresztül.
  2. Orvosi konzultáció: Az orvosi vizsgálatok és kezelések előtt mindig konzultálni kell az orvosokkal. Ők segítséget nyújtanak a diagnózisban és a kezelési lehetőségekben.
  3. Betegfelvétel: A kórházban történő bentfekvéses ellátás előtt szükséges a betegfelvétel. Ehhez szükségesek a személyazonosító okmányok és a TB-kártya.

A Vaszary Kolos Kórház egy magas színvonalú egészségügyi intézmény, ahol szakértő orvosok és ápolók dolgoznak azért, hogy a betegek a legjobb ellátást kapják. Az elérhetőségeken keresztül könnyen felvehető a kapcsolat a kórházzal, és az időpontfoglalással elkerülhetőek a hosszú várakozási idők. A részlegek és szolgáltatások széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ellátást.