Veszprém Megyei Önkormányzat Tüdőgyógyintézete: Nyitva tartás és elérhetőség

A Veszprém Megyei Önkormányzat Tüdőgyógyintézete, Farkasgyepű egy meghatározó egészségügyi intézmény a térségben. A kórházban számos szakorvosi ellátást nyújtanak tüdőgyógyászat, pulmonológia és légzőszervi betegségek terén. Az intézet hosszú évek óta szolgálja a betegeket a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátással.

A kórház elérhetőségei:
Cím: 8424 Farkasgyepű, Hársfa utca 1.
Telefonszám: +36 88 329 200
Honlap: www.tudogyintezet.hu

A Tüdőgyógyintézet nyitvatartási ideje:
Az intézet hétköznapokon reggel 7:00 órától délután 16:00 óráig tart nyitva, szombaton és vasárnap zárva tart. Sürgősségi esetekben az intézmény éjjel-nappal elérhető.

Az intézet részlegei:

  1. Ambulancia: Az ambulancia részlegben a betegek elsődleges ellátása történik. Itt történik a betegek befogadása, vizsgálata és kezelése. Az ambulancia területén találhatóak a rendelők, ahol az orvosok konzultációkat és vizsgálatokat végeznek.

  2. Pulmonológiai osztály: A pulmonológiai osztály a súlyosabb légzőszervi betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Itt történik a betegek kórházi kezelése, ahol szükség esetén oxigénterápiát, inhalációs kezelést és egyéb speciális beavatkozásokat is végeznek.

  3. Rehabilitációs osztály: A rehabilitációs osztályon a betegek fizikai és pszichológiai rehabilitációját végzik. Itt specializált terápiák, például légzésterápia, mozgás- és fizikoterápia, valamint pszichológiai támogatás és tanácsadás is elérhető.

  4. Röntgen: Az intézményben található röntgenosztályon a betegek radiológiai vizsgálatai történnek. Itt elvégeznek tüdőröntgent, mellkas CT-vizsgálatot és egyéb radiológiai eljárásokat.

  5. Laboratórium: A laboratórium részlegben végzik a diagnosztikai vizsgálatokat, például vérvételt, vizeletvizsgálatot és egyéb laboratóriumi teszteket. Ezáltal segítik az orvosokat a pontos diagnózis felállításában és a megfelelő kezelési terv kialakításában.

A Tüdőgyógyintézet kiváló szakembergárdával és modern eszközparkkal rendelkezik, hogy a betegek számára a legmagasabb színvonalú ellátást biztosíthassák. Az intézmény fontos szerepet tölt be a tüdő- és légzőszervi betegségek diagnosztizálásában, kezelésében és rehabilitációjában, hozzájárulva a betegek egészségének javításához és életminőségük növeléséhez.