Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház nyitva tartás és elérhetőség

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház – Zalaegerszeg

A Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház Zalaegerszeg városában található, és az egészségügyi ellátás széleskörű szolgáltatásait nyújtja a környék lakosságának. A kórház magas színvonalú orvosi ellátást és modern infrastruktúrát kínál, hogy az itt kezelt betegek minél gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást érjenek el.

Cím és elérhetőség:
A Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház címe: 8900 Zalaegerszeg, Dr. Balogh Ádám utca 5.
Telefon: +36 92 501 700
Honlap: www.zalakorhaz.hu

Nyitvatartás:
A kórházban az orvosi ellátás folyamatosan elérhető, 24 órás ügyelettel rendelkezik minden nap. A pontos időpontok és rendelési idők az egyes részlegekhez külön-külön érhetők el.

Részlegek és szolgáltatások:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részlegen diagnosztikai és terápiás szolgáltatások állnak rendelkezésre, mint például a szív- és érrendszeri betegségek kezelése, az emésztőrendszeri problémák diagnosztizálása és kezelése.

  2. Sebészet: A sebészet osztályon a betegek ellátása során számos műtéti beavatkozás, köztük a traumatológiai és ortopédiai műtétek is elvégezhetők. A sebészeti osztály általános és speciális sebészeti beavatkozásokat is végez.

  3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részlegen nőbetegségek diagnosztizálása és kezelése történik.

  4. Szülészet: A kórházban szülészeti osztály is működik, ahol a kismamák biztonságos környezetben szülhetnek magasan képzett orvosok és szülésznők felügyelete mellett.

  5. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegen a gyermekek egészségügyi állapotának diagnosztizálása és kezelése történik. A gyermekosztály speciális ellátást nyújt a kis betegeknek.

  6. Onkológia: Az onkológiai részleg az onkológiai betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik, beleértve a kemoterápiát és a sugárterápiát is.

  7. Diagnosztika: A kórházban modern diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre, mint például röntgen, ultrahang, CT és MR vizsgálatok, valamint laboratóriumi vizsgálatok.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban dolgozó orvosi és ápolói személyzet magasan képzett és tapasztalt.
  • A kórházban rendelkezésre állnak sürgősségi ellátások és 24 órás ügyelet.
  • Az intézményben komplex egészségügyi ellátást nyújtanak, beleértve a műtéteket, diagnosztikát és utógondozást is.

A Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház nagy hangsúlyt fektet a betegek gyógyulására és a minőségi egészségügyi ellátásra. Az intézmény magasan képzett szakemberekkel és modern felszereltséggel rendelkezik, hogy a betegek a lehető legjobb kezelést kapják.