Zirc Városi Erzsébet Kórház Rendelőintézet – Nyitva tartás és elérhetőség

Zirc Városi Erzsébet Kórház Rendelőintézet

Zirc Városi Erzsébet Kórház Rendelőintézet egy modern egészségügyi intézmény, amely a Zirc városában élők és a környező települések lakosainak magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítja. Az intézmény kiváló szakembereket foglalkoztat, akik a betegek gyógyulását és egészségének helyreállítását tartják szem előtt.

Elérhetőség:
Cím: 8420 Zirc, Széchenyi utca 5.
Telefonszám: +36 88 441 100
E-mail: info@zirckorhaz.hu
Weboldal: www.zirckorhaz.hu

Nyitvatartás:
Az intézmény rendelőintézetének nyitvatartási ideje a következő:
Hétfő: 8:00 – 16:00
Kedd: 8:00 – 16:00
Szerda: 8:00 – 16:00
Csütörtök: 8:00 – 16:00
Péntek: 8:00 – 16:00

Részlegek:

  1. Belgyógyászat: Itt a betegek általános egészségi állapotát vizsgálják, diagnosztizálják és kezelik. Szakembereink számos kórképben jártasak, és magas színvonalú ellátást nyújtanak.
  2. Sebészet: Ez a részleg foglalkozik a sebészeti beavatkozásokkal, beleértve a sürgős és tervezett műtéteket is. Kiemelkedően képzett orvosok és ápolók gondoskodnak a páciensek biztonságáról és gyógyulásáról.
  3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részlegen a női egészségügyi problémák diagnosztizálása és kezelése történik. Vizsgálatokat végeznek, terhesgondozást biztosítanak és segítenek a nők egészségének megőrzésében.
  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg a legkisebb betegek orvosi ellátását végzi. Itt a gyerekek egészségi állapotát vizsgálják és kezelik, valamint megelőző intézkedéseket és oltásokat is biztosítanak.
  5. Szülészet: Az intézményben biztosított szülészeti szolgáltatások magas színvonalúak és modernek. Az orvosok és szülésznők kifejezetten a kismamák és babáik biztonságára és egészségére fókuszálnak.

Fontos tudnivalók:

  • Az intézményben sürgős esetekben is fogadnak betegeket, azonban érdemes előzetesen telefonon érdeklődni a rendelkezésre álló kapacitásról.
  • A kórház rendelőintézetébe érkező betegeket kérjük, hogy hozzanak magukkal minden szükséges dokumentumot, beleértve az igazolványukat, betegségtörténetüket és korábbi orvosi leleteiket.
  • Az intézményben elérhetőek további szolgáltatások, mint például laboratóriumi vizsgálatok, röntgen és ultrahang.
  • Az intézményben a betegek és a látogatók számára parkolási lehetőség biztosított.

A Zirc Városi Erzsébet Kórház Rendelőintézet profi és elkötelezett szakembereket foglalkoztat, akik mindent megtesznek a betegek gyógyulásáért és egészségének helyreállításáért. Az intézmény magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújt, biztosítva a betegek számára a legjobb ellátást és gyógyulást.