Mindennapok

A fürdőkád paraván hamisíthatatlan kettő az egyben választás

A fürdőkád paravánok teljesen új dimenzióját tárják fel a fürdőszobai pancsolás élményének. Hogy miért? Azért, mert a segítségükkel érvényét veszíti az a dilemma, hogy fürdés vagy zuhanyzás. Mert mind a kettő könnyedén megvalósítható anélkül, hogy a fürdő kacsaúsztatóvá alakulna át.

Mire jó a paraván?

A kádparaván óriási találmány. Sokak számára kínzóan ismerős az a kérdés, hogy most akkor zuhany vagy kád? Aki ragaszkodik a fürdőzés felülmúlhatatlan élményéhez, annak evidens a válasz. De néha akkor is jól jön, ha a gyors zuhanyozás is megoldható. Ugyanennek a fordítottja is igaz: ha valaki általában zuhanyozáspárti, olykor érezheti úgy, hogy mindennél többet adhatna a kádban végignyújtózás öröme. Idáig vagy ilyen, vagy olyan döntés jelentette a kiutat. A zuhanyozók között akadnak emelt variációk, amikbe bele lehet ülni, mondhatni a fürdés alternatívájaként. Azt persze mondanunk sem kell, hogy komfort tekintetében a két tapasztalás nem mérhető össze. Illetve kádazással is meg lehetett oldani a zuhanyzást, csak éppen a fürdőszoba eláztatása ekkor kikerülhetetlen volt. Végre valahára ezek a kellemetlenségek végérvényesen száműzhetőek. Hogy hogyan?

Természetesen a fürdőkád paraván hathatós hozzájárulásával. Az ötletes konstrukció pofonegyszerűen használható és „szolgálatba” állítható. Innentől kezdve a kádban zuhanyozás nem jelenthet semmiféle problémát. Nincsen kifröcsögő víz, ami a csúszós burkolat miatt határozottan balesetveszélyes, ráadásul a takarítás is elkerülhetetlenné válik. Sőt! A paraván támogatásával akár még az intim zóna meghittsége is megőrizhető: mögé bújva nem láthat be senki, ami bizonyos élethelyzetekben különösen nagy előny.

Funkcionális vagy stílusos kiegészítő?

A kádparavánok világában ez a kettősség nem létezik. Hiszen minden egyes darab maximálisan praktikus, miközben a dizájnos megjelenés is jól láthatóan borítékolható. Még jó egyébként, lévén a teljes elégedettség egyik záloga, ha minden terület maradéktalanul jól teljesít. Márpedig az csak természetes, hogy a fürdőszoba túl azon, hogy funkcionalitásával nap, mint nap hozzáadhat a jó hangulathoz, közérzethez és komforthoz, a kisugárzása is sokat jelent. A paraván nem, hogy nem torzítja el a kerek egészet, hanem még hozzá is adhat az összhanghoz, a stílusossághoz.

A kezelése egyszerű, az alkalmazása nagyszerű, a tisztán tartása pedig könnyű. És ha már könnyebbség: minimális súlyának köszönhetően gond nélkül ide-oda helyezhető mindenféle nehézség és fennakadás nélkül.

Kinek ajánlható a fürdőkád paraván?

Mindenkinek, akinek hely szűke miatt kizárólag a kád fér el a fürdőszobájában, ám vágyik a zuhanyozás élményére. Mindazoknak, akik ragaszkodnak a kádjukhoz, ugyanakkor szívesen variálnának a fürdési szokásaikon. Akik egy nyugodt kis zugot szeretnének létrehozni a fürdőjükben, ahol senki sem zavarja meg őket, és ahol nyugodtan a habok közé merülhetnek. Bárkinek, akinek a szépérzékét kényezteti a paraván stílusos fellépése, praktikus kialakítása, és különlegessége, mert jelenleg még nem tömegcikk, sokkal inkább egy, a komfortfokozatot nagyban feljebb kapcsoló kiegészítő.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük