Hírek

Benzinkutat raboltak ki Graz-ban

Egy ismeretlen férfi csütörtök éjszaka kirabolt egy benzinkutat Ries kerületében, Grazban, Ausztriában. A gyanúsított egy fekete kendőt viselt az arcán, és először úgy tett, mintha csak egy átlagos ügyfél lenne. Amikor a 21 éves alkalmazott kinyitotta a kasszát, a gyanúsított fegyvert húzott, és követelte a kasszában lévő pénzt. Ezután elmenekült a helyszínről.

A rendőrség most a gyanúsított után kutat, akit körülbelül 180 centiméter magas, karcsú férfinak írnak le. Akcentusmentesen beszélt németül, magasabb hangja volt. A támadás idején egy szürke kapucnis dzsekit viselt fekete betétekkel, fekete melegítőnadrágot, szürke kesztyűket és fehér talpú, fekete cipőt. Azokat a tanúkat, akiknek van információjuk, arra kérik, hogy jelentkezzenek a Steiermarki Tartományi Rendőr-főkapitányságon.

Az eseményre reagálva Ries FPÖ kerületi elnöke, Jürgen Angerer, 500 eurós jutalmat ajánl fel a hasznos információkért cserébe, amelyek a gyanúsított letartóztatásához vezetnek. „Nem nézzük végig tétlenül, hogy a bűnöző elemek veszélyeztetik a nyugalmat a kerületünkben” – mondta.

A 21 éves alkalmazott sokkot kapott, de testi sérülést nem szenvedett.

Forrás: Tankstelle in Graz überfallen; Polizei sucht Zeugen und bietet Belohnung für Informationen

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük