A Divat kategória cikkei

Férfi farmer rövidnadrág – melyik fazonban lesz a legjobb?

A kánikula beköszöntével előbb-utóbb még az is rövidnadrágot akar felvenni, akinek sosem volt a kedvence. Nyaralások alkalmával pedig szinte kötelező legalább pár darabot beszerezni, ha mediterrán, vagy trópusi országba utazunk. Ezért már most érdemes körbenézni a férfiaknak a rövidnadrág kínálatban. Milyen fazonok futnak most, és melyik lehet számunkra az ideális?

Rövidnadrágtrendek férfiaknak

A mostani trendek sokkal letisztultabb és kifinomultabb rövidnadrágokat kínálnak az urak részére is, mint a korábbi években az szokás volt. Ez valószínű annak köszönhető, hogy a divatba visszatértek a kifejezetten elegáns darabok a hétköznapi viselet terén. Pontosabban ez azt jelenti, hogy megjelentek azok a rövidnadrágfazonok újra, amelyek például akár a századelőn hódítottak. Márpedig volt időszak, amikor még a rövidnadrág is elegáns fazont kapott az urak számára. Pont ezért történhetett meg az, hogy a korábbi években oly népszerű, klasszikus bermudaszabásra hajazó rövidnadrágokat fokozatosan váltotta fel a diszkrét, egyenes szárú vagy épp a skinny, enyhén testhezálló fazon. Mindkettő, amennyiben valamilyen finomabb vászonból vagy farmerből készült, még egy nyári zakóhoz is simán hordható. Ezek a fazonok ugyanis inkább a férfias eleganciát tükrözik, mintsem a laza sportosságot. Ezért azok az urak, akik szeretik a kifinomultságot, még ilyen nyárias ruhadarabnál is számíthatnak az idei szezon slágerdarabjaira. Ebből a szempontból a farmer rövidnadrágok terén is igazán változatos és széles a kínálat. Elég csak rápillantani a kínálatra a https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat_Rovidnadragok-8485.html linkre kattintva, és máris láthatjuk: van bőven miből válogatni. Ráadásul a gyors kiszállításnak, és az egyszerű visszaküldésnek köszönhetően nem kell aggódnunk azért sem, hogy egy rosszul kiválasztott darab majd a nyakunkon marad.

Milyen fazont válasszunk az alkatunkra?

Az elmondható, hogy a teljesen testhezálló slim fazon nem mindenkinek áll jól. Márpedig a fentebb felsorolt trendek mellett a slim farmer rövidnadrág is hódít. Viszont arra figyeljünk oda, hogy ez csak akkor lehet stílusos opció, ha elég vastag a combunk hozzá. Amennyiben nyúlánk, vékonyabb alkattal rendelkezünk, inkább egy enyhén testhezálló skinnyt válasszunk, ugyanis a túl testhez tapadó fazonban úgy fogunk festeni, mint ha bicikliversenyzők lennénk. S ha már a rövidnadrág bőségéről beszélünk, a túlságosan bő rövidnadrágot lehetőleg minden alkatú kerülje. Igaz, hogy a kilencvenes években, sőt még korábban is eszméletlen népszerűségnek örvendett a szinte oversize férfi rövidnadrág, viszont sosem volt a stílus csúcsa. Kényelmesnek kényelmes, sőt otthoni viseletnek ideális, viszont ha a városba vagy nyaraláshoz keresünk rövidnadrágot, akkor ezt inkább hanyagoljuk, ha lehetséges, és egy enyhébb bővülésű nadrágot válasszunk. Az enyhébben bő fazon egyébként is minden alkatnak remekül áll, tehát érdemes azoknak is ebben gondolkodni, akik nem tudnak dönteni a szabást illetően.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük