Hírek

Tiltakozás az engedély nélküli éjszakai mulatók ellen

Az egyik neves kölni újsághoz bejelentés érkezett. A bejelentő inkognitóban kívánt maradni, és elmesélt egy nagyon érdekes sztorit az őt meghallgató riporternek, aki megpróbált utána járni az esetnek.

Eintracht utca 19.

Köln egyik utcájának házában igen gyanús eseményekre figyeltek fel a környéken élők. A 19-es házban lakók sorra kiköltöztek otthonaikból, és lakásaikba mindig egyedül álló hölgyek költöztek, akiket aztán fura alakok kezdtek látogatni. Ott töltöttek pár órát, majd távoztak. Aztán újabb férfiak érkeztek a hölgyekhez, akik szintén egy-két óra múlva elhagyták a lakást.

Az ott élőknek nem tetszik ez a jövés-menés az addig nyugodt környéken, ugyanis a látogatók gyakran eltévesztik a házszámot, és máshova próbálnak bejutni. Erőszakosan mindig valami virág neveket emlegetnek, és hogy már mindent megbeszéltek az Interneten, fizettek is, és ezért mindenképp szeretnének bejutni Frau Orchideához, vagy Frau Tulipánhoz.

Tiltakozás

Néha hangoskodás szűrődik ki az ablakokon, olyan, mintha folyamatosan buliznának a lakásokban. Érthető, hogy ezzel nagyon megzavarják az ott élők nyugalmát. Többen a rendőrséghez is fordultak a problémával, de hiába razziáznak a rendőrök, még senkit nem állítottak elő.

A riporter a rendőröktől is próbált információt szerezni, de sikertelenül, ezért lesben állt az épületnél az egyik razzia alkalmával. Legnagyobb meglepetésére azt látta, hogy ahogy a rendőrök behatoltak a házba, lenge öltözetű lányok másznak ki az ablakon, és a rá váró autókba beszállva gyorsan távoznak a helyszínről. Hát ezért nem sikerült soha a rajtaütés.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük