A Tech & IT kategória cikkei

Íme a leggördülékenyebb környezetbarát közlekedési tipp!

Manapság már amikor el szeretnénk a-ból b-be jutni, akkor nemcsak az a célunk, hogy ez a beérkezés sikeresen megtörténjen. Ez az alap. De ott van elvárásként egyrészt a gyorsaság, másrészt pedig a környezetvédelem. A hibrid vagy teljesen elektromos autók száma még roppantul csekély. Bőven akad tehát üzemanyag pöfögtetés. Ráadásul a legtöbb zsúfolt városi helyzetben nem a kocsi nyújtja a legnagyobb kényelmet és pláne gördülékenységet. Még jó, hogy van más megoldás!

A rollerezés nemcsak gyereknek való?

Nem, de még mennyire, hogy nem! Az elektromos rollerek teszt hűen tanúskodik arról, hogy ezek az eszközök komoly használatra teremtettek. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy arra születtek, hogy fizikai kihívásokat küzdjenek le. Szóval igen, ha a tempós ide-oda jutás a cél, akkor a rollerezés kitűnő alternatíva. Ráadásként elektromos kivitelben a sebesség is garantálható, azaz a fix teljesítmény nem az aktuális fizikai állóképesség függvénye. Kellhet ennél több az elégedettséghez? Nyilván! Egy lábak alá való modellt. Vásárlásnál célszerű a teljesítményt, az akkumulátor kapacitását alapul venni és az egyéni igényekhez igazítani.

A komfortos kialakítás természetes, mondhatni a biztonságos alkalmazás egyik alapvető pillére. A mobilizálhatóságot sem érheti kritika, hiszen az összehajtható modellek szállítása ténylegesen pofonegyszerű. Így akár a tömegközlekedés is behozható a képbe, meg a térképre, így aztán teljes mértékben biztosított a maximális eredményesség. Miközben a környezetbarát feltételek is megvalósulnak, akárcsak a hosszú élettartam.

Milyen ruházat passzol a roller hajtásához?

A férfi pulóverek joggal jelentkezhetnek a legmegfelelőbb ruhadarab címért. Egyrészt vékonyabb, vastagabb variációk egyaránt beszerezhetőek. Másrészt a cipzáros kivitelek akár a réteges öltözködés alapjaivá is válhatnak. Az, hogy kell-e csuklya vagy sem teljes mértékben egyénfüggő. Erről nem szól a fáma. Arról viszont igen, hogy bármelyik pulóver is legyen a befutó, a tökéletes komfortérzet száz százalékosan főszerephez juthat. Így aztán süvíthet a szél, borulhat az ég, hűlhet a levegő – a rollerezésnek semmilyen időjárási viszontagság nem szabhat határt, a szakadó eső kivételével természetesen. Innentől fogva az év egészében mehet a kényelmes, mégis gyors hajtás, a cél könnyed elérésének biztos tudatában, miközben a stílusos ruházat is adott.

A fotó forrása: Syda Productions / Shutterstock.com

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük