A Mindennapok kategória cikkei

Mennyire hihetünk a horoszkópnak?

Az Oroszlán félénk, az Ikrek szeszélyes, a Bak beszédes, a Vízöntő nagyratörő – számtalanszor szerepelnek ezek a jelzők a női portálokon, a magazinokban, és az asztrológiával foglalkozó  weboldalakon megjelenő napi csillagjóslásban.

Ezeket olvasva pedig felmerül bennünk a kérdés, hogy akkor valóban minden csillagjegy szülötte egyforma? Nos, a válasz erre az, hogy egyáltalán nem, hiszen senki sem jellemezhető, írható le csupán a születésnapja alapján. A születési időben akár pár másodpercnyi különbség is hatalmas külső-belső, jellembéli, pszichés és egyéb eltérésekhez vezet.

Komplett horoszkóp online

Ez alapján tehát elmondható, hogy nem készíthető korrekt napi horoszkóp egy állatövi jegynek, kizárólag konkrét személynek. Ezért is érdemes élni az ingyenes horoszkóp elemzés lehetőségével, amely során az aszcendens és a napjegy-aszcendens, illetve a rejtett aszcendens és szerencsepont kombinációjának értelmezésével kerül felállításra egy egyedi képlet.

Az olyan adatok megadása után, mint a születési pontos ideje – tehát nem csak az évre, a hónapra és a napra van szükség, hanem a percre és a másodpercre is – , a születési ország és város megadása után az asztrológus megrajzolja nekünk a teljes képletet, házakkal, bolygókkal és fényszögekkel együtt. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, úgy csak a bolygók aznapi jegyhelyzetei adhatók meg, ám már ezekből is sok minden kiderül.

A bolygókra és a fényszögekre rákattintva pedig elolvashatjuk azok értelmezését, amelyek segítségével könnyebben megérthetjük például, hogy miért lépünk bele újra és újra ugyanabba a folyóba, miért mindig egy bizonyos partnertípust vonzunk, vagy miért nem érezzük jól magunkat a munkahelyünkön. Ráadásul egy bizonyos életóra-technikával kimutatható, hogy az aktuális életszakaszunkban miben és milyen módon kell változnunk, hiszen a változás alapvető dolog ahhoz, hogy egy emberi élet jól alakuljon.

Nagyon sokunk él abban a tévhitben, hogy a horoszkóp egyben a jövőt is megmondja. Ez azonban egyáltalán nem így van. Tendenciákat, és olyan mozgatókat lehet látni benne, mint például, hogy az elkövetkezendő időben az élet mely területe lesz hangsúlyos, vagy mikor érdemes beindítanunk, vagy elindítani valamit.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük