helyi SEO Bécs
Keresőptimalizálás

Mi a helyi SEO?

A helyi SEO az online jelenlét optimalizálása, hogy a helyi keresési eredményekben találhatók legyenek. Ez különösen fontos a fizikai helyekkel rendelkező vállalatok számára, amelyek a környezetükből vásárlókat szeretnének vonzani.

Vannak többféle lehetősége a helyi SEO javítására. Az egyik lehetőség a Google My Business oldal létrehozása. Ez egy ingyenes eszköz a Google-tól, amely lehetővé teszi a vállalat ellenőrzését és információk, mint például a cím, telefonszám és nyitvatartási idő hozzáadását. Az információk megjelennek a helyi keresési eredményekben, ami lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy könnyebben megtalálják a vállalatot.

Egy másik fontos eleme a helyi SEO-nak a helyi kulcsszavak használata. Ennek az lehet a meta címek és leírások, a tartalom és még a képek és videók neveiben is.

Egy másik fontos elem a helyi SEO-ban, az olyan „háttérhivatkozások” használata más weboldalakról az oldalra, ami azt jelenti, hogy más weboldalak hivatkoznak az oldalra. Ez jelzi a keresőmotoroknak, hogy az oldal releváns és megbízható. Fontos, hogy a hivatkozó weboldalaknak valamilyen relevanciájuk legyen a vállalatodhoz.

Végül, a helyi SEO fontos stratégia a fizikai helyekkel rendelkező vállalatok számára, hogy biztosítsák, hogy helyi keresési eredményekben találhatók legyenek. A Google My Business használatával, helyi kulcsszavakkal és minőségi háttérhivatkozásokkal javíthatja a helyi SEO-t és több potenciális vásárlót vonhat be.

A Google helyi SEO 3 kulcsfontosságú tényezője: relevancia, távolság és jelentőség

A helyi SEO fontos része a keresőoptimalizálásnak, amelynek célja, hogy az vállalatokat megtalálják a helyi keresési eredményekben. Ez különösen fontos a fizikai helyekkel rendelkező vállalatok számára, amelyek a környezetükből vásárlókat szeretnének vonzani.

A Google egy speciális algoritmust használ a helyi keresési eredmények meghatározására. Ennek az algoritmusnak három fontos tényezőt kell figyelembe vennie: relevanciát, távolságot és jelentőséget.

A relevanciát arra vonatkozik, hogy a vállalat mennyire illik össze a felhasználó keresőszavával. Ennek az alkalmazásával helyi kulcsszavakat használhatunk a meta címekben, leírásokban és tartalmakban, valamint optimalizálhatjuk a Google My Business oldalunkat.

A távolság a felhasználó helye és a vállalat helye közötti távolságot jelenti. Azok a vállalatok, amelyek közelebb vannak a felhasználó helyéhez, magasabb rangsort érnek el a keresési eredményekben.

A jelentőség azt jelzi, hogy a vállalat mennyire ismert. Ennek a tényezőnek a része a bevételek száma, a más weboldalakról érkező hivatkozások száma és a nyilvánosság számára hozzáférhető információk száma a vállalatról.

A Google helyi SEO-ban való sikeres lenni érdekében fontos, hogy a vállalatok figyelembe vegyék ezeket a három tényezőket és optimalizálják őket. Erős online jelenlét létrehozásával és helyi kulcsszavak alkalmazásával a vállalatok növelhetik a láthatóságukat a helyi keresési eredményekben, és több potenciális vásárlót vonhatnak be.

Forrás:

SEO 1 PRO OG in Wien

Cím: Nauschgasse 4/3/2/1039, 1220 Wien

Telefonszám: +43720143650

Weboldal: SEO Wien

SEO 1 PRO OG in Wien a Google-n

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük