körte
A Mindennapok kategória cikkei

Mindenki szereti az Aldi akciós újságját

Ma már akár hetente többször is megjelenik az Aldi akciós újság, amit már nagyon sok ember vár, kíváncsiak az újdonságokra.

Vannak azonban olyanok is, akik csak felesleges szemétnek gondolják, legfeljebb arra használják, hogy költözésnél belecsomagolják a törékeny poharakat, tányérokat.

Valódi érték

Egyesek alig várják, hogy fellapozhassák az aktuális Aldis újságot, számolják a napokat, hogy mikor fog megjelenni, és az akciók köré szervezik bevásárlásaikat, míg mások kiírják a postaládájukra, hogy nem kérnek reklámanyagot, bosszúsak, ha mégis bedobja a postás.

Az „igazi”, papír alapon megjelenő akciós újság kiadásait általában az idősebb korosztály kedveli. Szívesen lapozgatja, beviszi a munkahelyére, ahol ebéd vagy kávészünetben böngészi át a kollégáival, és alaposan kitárgyalja velük az éppen aktuális akciókat. Felhívják egymás figyelmét egyes termékekre, megbeszélik, hogy épp mit érdemes venni, milyen jó dolgokra bukkantak már az előző akció során.

A fiatalabbak, akik háztartást vezetnek szintén szívesen „belelapoznak” az Aldi újságjaiba, de ők inkább online teszik ezt.

Aztán kevesen, de olyanok is akadnak, akik hulladékként tekintenek rá, bosszankodnak a fakivágáson, az erdőirtáson, a klímaválságon, de azért titokban belekukkantanak az újság valamelyik változatába.

Aldi online

Az Internetes felületen megjelenő lapban az is nagyon jó, hogy bármikor belenézhetünk, ha eszünkbe jut, valamint az, hogy már a megjelenésekor azonnal a rendelkezésünkre áll. A papíron megjelentő újságra várni kell, amíg bedobja a postás – és gyakran nem is kézbesíti. Nem kell az áruházból sem hazahoznunk, elég, ha a netről letöltjük. Telefonunkra akár a minket érdeklő termékek képét is lementhetjük, ha nem akarjuk elfelejteni, hogy mit is néztünk ki magunknak. Ha pedig már az üzletben vagyunk vásárlás közben megnézhetjük, mit is akartunk vásárolni.

Miután hetente több újság is megjelenik, mindig figyeljünk annak dátumára, nehogy korábban keressük az egyik akciót, illetve le ne maradjunk róla, mert az akciók mindig csak a szórólapon feltüntetett időintervallumon belül rendelhetők.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük