Aktív Rádió online (Szolnok)

A rádiólejátszót lefelé görgetve találod meg!

Aktív Rádió elérhetőségek:

Aktív Rádió frekvenciák:

  • Karcag – 93.8 FM
  • Szolnok – 92.2 FM
  • Tiszakécske – 102.2 FM

Aktív Rádió – Rádió Szolnok

Bizonyára mindannyiunkkal előfordult már az a helyzet, hogy egy nagyon jó zene ment a rádióban, aminek történetesen nem tudjuk a címét és nem volt közelben a mobilunk sem, hogy valamilyen jól bevált dallamfelismerő applikációval kiderítsük. Így aztán sosem tudtuk akkor meghallgatni amikor akartuk. Nagyon kevés dolog tud ennél az érzésnél idegesítőbb lenni. Viszont nem kell kétségbe esni, mert mint oly sok mindenre az életben erre is van megoldás. Oly sok rádió csatornával egyetemben az Aktív Rádió is megtalálható az online térben. Aminek csak kikeressük a honlapját és még kutathatunk is a top 30-ban kedvenc zenéink után.

Az Aktív Rádió több évtizede sugározza legjobb zenéit az ország közepéről. Eleinte csak Szolnokról, majd bővült 2 másik rádió csatorna beolvadásával. Megyei rádió révén a térségi igények kielégítésére koncentrál. Tehát a térség napi híreket kommunikálják, valamint a helyi vállalkozások és programok, szolgáltatások hirdetéseit sugározzák. Gyakorlatilag Jász-Nagykun-Szolnok megye összes kulturális programjáról és fejlesztéséről tudósítanak, valamint aktívan részt is vesznek azokon és támogatják, valamint terjesztik. Az Aktív Rádió Szolnok ezen aktív munkájával több elismerést és díjat is kapott megyei és országos szervezetektől, például Sajtó Díjat.

Mint ahogy tapasztaljuk is, a mai világban már nem elég a folyamatos jelenlét csupán egy kommunikációs csatornán. Éppen ezért az online Aktív Rádió is kialakította a saját weboldalát, amelyen a már említett Aktív TOP 30-ban találhatunk jobbnál jobb slágereket, minden korosztály számára. Populáris rádió csatorna révén az Aktív Rádió zenei kínálatát a lehető legszélesebb hallgatói réteghez igazította. Ezáltal a sugárzott hirdetéseket a helyi emberek többségéhez hatékonyan képesek eljuttatni.

Természetesen az Online Rádió Aktív jelenlét nem lehet teljes a közösségi média felhasználása nélkül. Ezért az Aktív Rádió a Facebookon napi posztokkal tartja a közösséggel a kapcsolatot. Amiben híreket, a térség vagy a rádió életében fontosabb történéseket posztol. Valamint a YouTube csatornáján korábbi műsor adásait tekinthetünk meg.

A megye legnagyobb rádiójának műsor kínálata

Az Aktív Rádióban a megye aktuális napi hírei, élő adás keretében meghallgathatók online, de archiválva a korábbi napok adásait is bármikor visszahallgathatjuk. Napi műsoridő két fő adását a Nagykun krónikát és a Térségi híreket visszamenőleg, akár előző évek adásait is megtalálhatjuk erre külön kialakított fülön. Azonban több kisebb műsor is podcast formában elérhető. Például ott van a Ziccer az igazi sportemberek számára, amelyben összefoglalásra kerülnek a legfrissebb sport hírek. Aztán a horgászat szerelmeseinek a Haldarádió, ahol az aktuális, témába vágó hírek mellett több horgászattal foglalkozó szakembert is megszólaltatnak a műsoraikban. Nem utolsó sorban a Placc a közéleti és szolgáltatói műsor, amiben a téma a mindennapi életünk, testünk és szokásaink stb.

A Szolnok Rádió ezen sokrétű műsorkínálata miatt méltán a megye leghallgatottabb rádiója. Ebből következik, hogy a helyi vállalkozások, ha tehetik az Aktív Rádióban hirdetnek. Ugyanis ezen az úton a vásárlók több mint fele elérhető, szemben a hagyományos papír vagy plakát formájú hirdetéssel. Tehát a rádiós reklámozás profitáló befektetés tud lenni, ami valójában egy többszörös win-win szituáció. Hiszen a vállalkozásnak vásárló szerzés, tehát profit. A rádiónak eladott műsoridő, ami ugyancsak profit. A kedves hallgatóknak pedig információ, ami kielégíti az érdeklődését vagy megoldási lehetőséggel kecsegtet a problémáikra.

Ebből aztán a rádiók online megjelenése egy nagyszerű újítás, amivel az információ közvetítése egy magasabb szintre lépett!

Aktív Rádió online hallgatás – Aktív Rádió Szolnok most szól

Kattints a bal oldalon található lejátszás gombra az Aktív Rádió online hallgatásához.

online rádió hallgatás