Amadeus Rádió online hallgatás

Az élő adás hallgatásához görgess lejjebb, ahol megtalálod a lejátszót!

Az Amadeus Radio elérhetőségei:

Amadeus Radio Szolnok

Az Amadeus Radio Szolnok 2011-ben indult el, és a városban, illetve annak nagyjából 50 kilométeres körzetében fogható a 102.4 FM hullámhosszon. A Superiorhírek Rádió segítségével azonban a te otthonodba is beköltözhet, hiszen az ezen az oldalon található online rádió segítségével ingyen hallgathatod az élő adást.

Az Amadeus online rádió az 1980-as és 1990-es évek legnagyobb slágereit játssza, hírműsorával pedig lefedi Szolnok város, Jász-Nagykun-Szolnok megye és az ország történéseit. Az állandó műsorvezetők közé tartozik Fodor Attila, Pilán Éva, Kunos Ferenc és Schubert Krisztián.

Az Amadeus Rádió lejátszási lista az oldal alján található lejátszóval igénybe vehető, amelyet könnyen, csupán néhány kattintással vezérelhetsz. A legfontosabb a fordított háromszög alakú gomb, mivel ezzel indul be az élő adás.

Az Amadeus online a Facebook segítségével is elérhető, ahol a legfontosabb történéseket megosztják a rádió munkatársai. A Retro Radio Szolnok néven is hívott Amadeus nem hiába kapta ezt a nevet, hiszen a hullámhosszán sohasincs hiány a retró zenékből. Az Amadeus Rádió online változatával pedig te is bármikor hallgathatod ezeket a számokat, a számítógépedről vagy a mobilodról is.

Amadeus Radio online hallgatás

Indítsd el a műsort az elfordított háromszögre kattintva a lejátszó bal oldalán! Amadeus Radio ez szólt: