Tech & IT

TikTok bejelentkezés és TikTok regisztráció

A TikTok egy iOS és Android rendszereken elérhető közösségi média videó applikáció, ahol rövid, vicces videókat lehet megosztani. A TikTokot 2017-ben indította útjára egy kínai fejlesztő, miután sikerre vitte a hasonló projectjét otthon.

A TikTok segítségével te is létrehozhatod saját zenei vagy lyp-sync videóidat 3-15 másodperces hosszúságban, vagy videó loopjaidat maximum 60 másodpercben. Az applikáció egyre népszerűbb világszerte, már több, mint 75 nyelven elérhető.

TikTok regisztráció

A TikTok regisztráció elérhető az Androidos és iOS-es alkalmazásokon keresztül. A regisztráció ezeken a linkeken keresztül is elérhető:

Androidon keresztül így regisztrálhatsz magadnak TikTok – Make Your Day fiókot:

TikTok regisztráció

Ha nem a fenti linken keresztül töltöd le az applikációt, akkor a Google Play Store-ban keress rá a TikTok névre.

TikTok regisztráció

Ezután kattints a zöld színű Telepítés gombra

TikTok regisztráció

Várd meg, míg az alkalmazás letöltődik

TikTok regisztráció

Ha kész, a Megnyitás gombbal is elindíthatod a TikTok alkalmazást

TikTok regisztráció

Az applikációt egy fekete színű TikTok ikon jelzi a mobilod képernyőjén. Kattintsd rá az elindításhoz.

TikTok regisztráció

Így indul a TikTok alkalmazás

TikTok regisztráció

Amint elindult az alkalmazás, már láthatod is a neked ajánlott legutóbbi rövid videókat. Ha téged a Tik Tok regisztráció érdekel, akkor kattintsd a jobb alsó sarokban látható Én gombra.

TikTok regisztráció

Ekkor felbukkan egy ablak, ahol kiválaszthatod, hogy mivel szeretnél regisztrálni. A piros gomb megnyomásával a telefonszámod vagy email címed segítségével regisztrálhatsz, de van lehetőséged a Facebook, Google, Twitter vagy más közösségi média fiókod felhasználására is.

TikTok regisztráció

A regisztrációhoz meg kell adnod születési dátumod, majd a piros nyíl gombra kattintani.

TikTok regisztráció

Ha telefonos regisztrációt választasz, akkor meg kell adnod a telefonszámod.

TikTok regisztráció

Ha az emailcímes regisztrációt választod, akkor az email címedet kell beírnod.

TikTok regisztráció

Add meg a választott jelszavad, majd kattints a piros gombra.

TikTok regisztráció

A felbukkanó ablakban a három függőleges vonallal jelölt csúszkát úgy kell mozgatnod, a hogy a puzzle-t a háttérben látható sötétebb puzzle-re helyezd. Ezzel megerősíted, hogy nem vagy robot, hanem valódi emberként regisztrálsz.

És kész! A TikTok regisztráció után egyből a főképernyőre kerülsz, ahol válogathatsz a feltöltött videók között.

TikTok regisztráció Facebookkal

Ha be vagy lépve a Facebookra, akkor a TikTok regisztráció még gyorsabb! Amikor felkínálja a választási lehetőségeket a regisztráció első lépéseként, válaszd a Facebookos regisztrációt:

TikTok regisztráció Facebook, Google, Twitter vagy Instagram segítségével

Itt kattints a Facebook ikonra.

TikTok Facebook regisztráció

A TikTok engedélyt fog kérdni, hogy megkapja a neved és profilképed, az ismerőseid listáját, az email címed és korcsoportod. Fontos, hogy arra viszont nem kap engedélyt, hogy a nevedben posztoljon bármit a Facebookon. Ha az engedélyeket meg szeretnéd adni, és tovább akarsz lépni, kattintsd a Folytatás mint gombra.

Tiktok Facebook regisztráció

Utolsó lépésként meg kell adnod az életkorod, majd a piros gombra kattintani.

És kész! Már bent is vagy a TikTok alkalmazásban az új profiloddal!

TikTok bejelentkezés

Ha már megtörtént a TikTok regisztráció, és be szeretnél lépni a TikTokba, akkor használd a Tik Tok Musically bejelentkezés funkcióját. Ehhez nem kell mást tenned, mint első lépésben elindítanod a TikTok applikációt, majd a jobb alsó sarokban lévő Én gombra kattintani.

TikTok bejelentkezés

Ekkor felbukkan a TikTok regisztráció ablak. Ha már van fiókod, akkor nyomd meg a Már van fiókod? kérdés mellett látható Bejelentkezés gombot.

TikTok bejelentkezés

A következő lépésben ki kell választanod, mivel szeretnél bejelentkezni. Használhatod a regisztrációkor megadott email címed vagy telefonszámod, vagy beléphetsz a Facebook, a Google, a Twitter vagy az Instagram segítségével.

TikTok bejelentkezés

Ha az email címes belépést választod, akkor meg kell adnod az email címed és a jelszavad.

TikTok bejelentkezés

Ekkor felbukkan a spamvédelem, a három pálcikát tartalmazó gombot kell a csúszkán úgy mozgatnod, hogy a puzzle a háttérben lévő fekete puzzle fölé kerüljön.

TikTok belépés Facebook segítségével

Ha a Facebook, Twitter, Google vagy Instagram segítségével szeretnél belépni TikTokra, akkor a következő képernyőn válaszd ki a megfelelő közösségi média platform ikonját. Kattints rá, és már benn is vagy!

TikTok bejelentkezés Facebook, Google, Twitter vagy Instagram segítségével

Kapcsolódó cikkek

Keress pénzt a TikTok fiókod segítségével

Ha sikerrel építed a TikTok fiókod, akkor itt az ideje, hogy pénzt is keress vele! Erre szolgálhat az OnlyFans szolgáltatása, ahol ingyenesen regisztrálhatsz, és létrehozhatsz előfizetési csomagokat a rajongóidnak.

Bővebben itt olvashatsz arról, hogyan kereshetsz pénzt az OnlyFans segítségével: Mi az az OnlyFans? Így keress pénzt az OnlyFans segítségével

Van saját Facebook csoportja is az OnlyFans magyar rajongói csoportnak. Csatlakozz te is a Magyar OnlyFans rajongói csoporthoz a Facebookon, és beszéld meg a többiekkel a pénzkeresés minden csínját-bínját. Oszd meg a saját történetedet, vagy tedd fel kérdéseidet. Legutóbb ez történt a csoportban:

[custom-facebook-feed]

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük