tiktok bejelentkezés
A Tech & IT kategória cikkei

TikTok bejelentkezés és TikTok regisztráció

A TikTok egy iOS és Android rendszereken elérhető közösségi média videó applikáció, ahol rövid, vicces videókat lehet megosztani. A TikTokot 2017-ben indította útjára egy kínai fejlesztő, miután sikerre vitte a hasonló projectjét otthon.

A TikTok segítségével te is létrehozhatod saját zenei vagy lyp-sync videóidat 3-15 másodperces hosszúságban, vagy videó loopjaidat maximum 60 másodpercben. Az applikáció egyre népszerűbb világszerte, már több, mint 75 nyelven elérhető.

TikTok regisztráció

Androidon keresztül így regisztrálhatsz magadnak TikTok – Make Your Day fiókot:

TikTok regisztráció
  1. Ha nem a fenti linken keresztül töltöd le az applikációt, akkor a Google Play Store-ban keress rá a TikTok névre.
  2. Ezután kattints a zöld színű Telepítés gombra
  3. Várd meg, míg az alkalmazás letöltődik
  4. Ha kész, a Megnyitás gombbal is elindíthatod a TikTok alkalmazást
  5. Az applikációt egy fekete színű TikTok ikon jelzi a mobilod képernyőjén. Kattintsd rá az elindításhoz.

Így indul a TikTok alkalmazás

TikTok regisztráció

Amint elindult az alkalmazás, már láthatod is a neked ajánlott legutóbbi rövid videókat. Ha téged a Tik Tok regisztráció érdekel, akkor kattintsd a jobb alsó sarokban látható Én gombra.

TikTok regisztráció

Ekkor felbukkan egy ablak, ahol kiválaszthatod, hogy mivel szeretnél regisztrálni. A piros gomb megnyomásával a telefonszámod vagy email címed segítségével regisztrálhatsz, de van lehetőséged a Facebook, Google, Twitter vagy más közösségi média fiókod felhasználására is.

TikTok regisztráció

A regisztrációhoz meg kell adnod születési dátumod, majd a piros nyíl gombra kattintani.

Ha telefonos regisztrációt választasz, akkor meg kell adnod a telefonszámod.

Ha az emailcímes regisztrációt választod, akkor az email címedet kell beírnod.

Add meg a választott jelszavad, majd kattints a piros gombra.

A felbukkanó ablakban a három függőleges vonallal jelölt csúszkát úgy kell mozgatnod, a hogy a puzzle-t a háttérben látható sötétebb puzzle-re helyezd. Ezzel megerősíted, hogy nem vagy robot, hanem valódi emberként regisztrálsz.

És kész! A TikTok regisztráció után egyből a főképernyőre kerülsz, ahol válogathatsz a feltöltött videók között.

TikTok regisztráció Facebookkal

Ha be vagy lépve a Facebookra, akkor a TikTok regisztráció még gyorsabb! Amikor felkínálja a választási lehetőségeket a regisztráció első lépéseként, válaszd a Facebookos regisztrációt:

Itt kattints a Facebook ikonra.

A TikTok engedélyt fog kérdni, hogy megkapja a neved és profilképed, az ismerőseid listáját, az email címed és korcsoportod. Fontos, hogy arra viszont nem kap engedélyt, hogy a nevedben posztoljon bármit a Facebookon. Ha az engedélyeket meg szeretnéd adni, és tovább akarsz lépni, kattintsd a Folytatás mint gombra.

Utolsó lépésként meg kell adnod az életkorod, majd a piros gombra kattintani.

És kész! Már bent is vagy a TikTok alkalmazásban az új profiloddal!


Bejelentkezés a TikTokra Androidon

Androidként több lehetőséged is van a TikTokra való bejelentkezésre és annak izgalmas funkcióinak elérésére. Miután letöltötted az alkalmazást a Play Áruházból, egy bejelentkezési képernyő jelenik meg, amely több lehetőséget kínál. Nézzük meg közelebbről mindegyiket.

Telefonszám vagy e-mail használata

Ha nem szeretnéd a TikTok fiókodat más platformokhoz, mint a Google vagy a Facebook, kapcsolni, a telefonszám vagy e-mail használata egy kényelmes lehetőség. E módszer választása esetén meg kell adnod a születési dátumodat, hogy megerősítsd jogosultságodat.

Miután megadtad, a telefonszámodat vagy e-mail címedet használhatod a TikTokra való bejelentkezéshez bármikor. Egy megerősítő kód kerül elküldésre, hogy igazolja személyazonosságodat és hozzáférést biztosítson az alkalmazáshoz az Android eszközödön.

Folytatás Facebookkal

Azok számára, akiknek van Facebook fiókjuk és egy problémamentes bejelentkezési folyamatot szeretnének, a Facebookkal való folytatás kiváló választás. Ennek az opciónak a kiválasztásával közvetlenül használhatod a Facebook munkamenetedet a TikTokra való bejelentkezéshez.

Egy egyszerű megerősítés a Facebookon összekapcsolja fiókjaidat, megkönnyítve a TikTok elérését az Android telefonodon.

Folytatás Google-lal

Hasonlóan az előző opcióhoz, a Google-lal való folytatás lehetővé teszi, hogy a Google fiókodat (Gmail) használva jelentkezz be a TikTokra. Mivel a legtöbb Android felhasználónak aktív Google fiókja van a telefonján, ez a módszer rendkívül kényelmes.

Ennek az opciónak a kiválasztásával egy e-mail kerül elküldésre a Gmail fiókodra a megerősítéshez. Egyszer megerősítve, a Google fiókod összekapcsolódik a TikTokkal, lehetővé téve az alkalmazás zökkenőmentes használatát az Android eszközödön.

Folytatás X-szel (Twitter)

Ha lelkes Twitter felhasználó vagy, kihasználhatod meglévő Twitter fiókodat a TikTokra való bejelentkezéshez. Ennek az opciónak a kiválasztásával összekapcsolhatod Twitter fiókodat és aktív munkamenetedet a TikTokkal.

Egy egyszerű megerősítés a Twitteren hitelesíti bejelentkezésedet és hozzáférést biztosít a TikTokhoz az Android telefonodon.

Böngészés vendégként

Utolsó lehetőségként, hozzáférhetsz a TikTokhoz vendégként az Android eszközödön. Ez az opció lehetővé teszi, hogy böngéssz a videók között anélkül, hogy fiókot hoznál létre.

Azonban a vendég módban elérhető funkcionalitások korlátozottak, részleges TikTok élményt nyújtva. Hasznos lehet ez az opció, ha szeretnéd kipróbálni az alkalmazást, mielőtt elköteleznéd magad egy fiók létrehozása mellett.


TikTok bejelentkezés iPhone-on

Ha iPhone felhasználó vagy, a TikTokra történő bejelentkezési folyamat nagyon hasonló, mint az Androidon. Íme a bejelentkezési lehetőségek, amelyek iPhone felhasználók számára elérhetők.

Telefonszám vagy e-mail használata

Ahogy Androidon, úgy iPhone felhasználók is választhatják a TikTokra történő bejelentkezést telefonszámuk vagy e-mail címük használatával.

Ennek az opciónak a kiválasztásával megadhatod a telefonszámodat vagy e-mail címedet a TikTokhoz való hozzáféréshez. Egy megerősítő kód kerül elküldésre, hogy igazolja személyazonosságodat, ezt követően kezdheted használni a TikTokot az iPhone-odon.

Folytatás Facebookkal

Az iPhone felhasználók számára, akiknek van Facebook fiókjuk, a Facebookkal való folytatás egy egyértelmű opció. E módszer használatával a Facebook munkameneteddel jelentkezhetsz be a TikTokra, zökkenőmentesen összekapcsolva fiókjaidat. Egy gyors megerősítés a Facebookon hozzáférést biztosít a TikTokhoz az iPhone-odon.

Folytatás Google-lal

Hasonlóképpen, iPhone felhasználók is bejelentkezhetnek a TikTokra a Google fiókjuk használatával. Ennek az opciónak a kiválasztásával a Google fiókod adatait használhatod a TikTokra való bejelentkezéshez.

Egy e-mail kerül elküldésre a Gmail fiókodra a megerősítéshez, ezt követően a Google fiókod összekapcsolódik a TikTokkal.

Folytatás Twitterrel

Az iPhone felhasználók, akiknek aktív Twitter fiókjuk van, használhatják azt a TikTokra való bejelentkezéshez. A „Folytatás Twitterrel” opciót választva összekapcsolhatod Twitter fiókodat a TikTokkal, lehetővé téve egy zökkenőmentes bejelentkezési élményt.

Egy egyszerű megerősítés a Twitteren elegendő a TikTokhoz való hozzáféréshez az iPhone-odon.


Böngészés vendégként

Ahogy Androidon, úgy iPhone felhasználók is választhatják a TikTok böngészését vendégként. Ez lehetővé teszi, hogy felfedezd az alkalmazást anélkül, hogy fiókot hoznál létre. Azonban bizonyos funkcionalitások korlátozottak lesznek a vendég módban, kevésbé átfogó TikTok élményt nyújtva.


TikTok bejelentkezés asztali számítógépen

A TikTok lehetőséget kínál a bejelentkezésre asztali számítógépedről is, kényelmes módot biztosítva a platformhoz való hozzáférésre egy nagyobb képernyőn. Íme a bejelentkezési lehetőségek, amelyek asztali felhasználók számára elérhetők.

QR-kód használata

Az asztali bejelentkezés egyik egyedi módszere a QR-kód használata. Ez az opció lehetővé teszi, hogy bejelentkezz a TikTokra egy QR-kódot szkennelve, amelyet a számítógéped képernyőjén jelenítenek meg, a TikTok alkalmazás használatával a mobil eszközödön.

Ehhez kövesd az alábbi lépéseket:

  • Nyisd meg a TikTok alkalmazást a mobil eszközödön, és menj a „Trendek” szekcióba.
  • Koppints a doboz ikonra, amelynek közepén egy vonal van, hogy elérhesd a QR-kód szkennert.
  • Szkenneld be a számítógéped képernyőjén megjelenített QR-kódot.
  • Erősítsd meg a bejelentkezést a mobil eszközödön.

Ezeket a lépéseket követve sikeresen bejelentkezel a TikTok fiókodba az asztali számítógépeden. Ez a módszer hasznos lehet, ha nem akarsz jelszót megjegyezni, vagy ha közös számítógépet használsz.

Telefon, felhasználónév vagy e-mail használata

Hasonlóan a mobil bejelentkezési opciókhoz, a TikTokra is bejelentkezhetsz asztali számítógépeden a telefonszámod, felhasználónéved vagy e-mail címed használatával. Ez a módszer azt kívánja, hogy add meg a bejelentkezési adataidat és igazold személyazonosságodat egy megerősítő kód vagy e-mail segítségével.

Folytatás Facebookkal, Google-lal, Twitterrel vagy Apple-lel

Ha gyors és zökkenőmentes bejelentkezési folyamatot részesítesz előnyben, választhatsz bejelentkezést a TikTokra asztali számítógépeden a meglévő Facebook, Google, Twitter vagy Apple fiókod használatával. Az egyik ezek közül az opciók közül választva összekapcsolhatod fiókodat és hozzáférhetsz a TikTokhoz erőfeszítés nélkül.

Folytatás Instagrammal

Az Instagram felhasználók számára a TikTok lehetőséget kínál a bejelentkezésre az Instagram fiókjuk használatával. Ennek a módszernek a választásával összekapcsolhatod a TikTok és Instagram fiókjaidat, lehetővé téve egy sima bejelentkezési élményt.

Ez az opció különösen előnyös, ha gyakran használod mindkét platformot, és szeretnéd egyszerűsíteni a bejelentkezési folyamatodat.

Itt van néhány kép is a regisztrációhoz:

Keress pénzt a TikTok fiókod segítségével

Ha sikerrel építed a TikTok fiókod, akkor itt az ideje, hogy pénzt is keress vele! Erre szolgálhat az OnlyFans szolgáltatása, ahol ingyenesen regisztrálhatsz, és létrehozhatsz előfizetési csomagokat a rajongóidnak.

Bővebben itt olvashatsz arról, hogyan kereshetsz pénzt az OnlyFans segítségével: Mi az az OnlyFans? Így keress pénzt az OnlyFans segítségével

Van saját Facebook csoportja is az OnlyFans magyar rajongói csoportnak. Csatlakozz te is a Magyar OnlyFans rajongói csoporthoz a Facebookon, és beszéld meg a többiekkel a pénzkeresés minden csínját-bínját. Oszd meg a saját történetedet, vagy tedd fel kérdéseidet. Legutóbb ez történt a csoportban:

[custom-facebook-feed]

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük