Mi az az OnlyFans? Így keress pénzt az OnlyFans segítségével

Megnézve a hozzánk érkező látogatók kereséseit, gyakran bukkan fel az a két kifejezés, hogy Only Fans mi az, illetve Onlyfans mi az. Emiatt hoztuk létre ezt a részletes magyarázó cikket erről a szolgáltatóról. Tehát, az OnlyFans egy olyan weboldal, ami lehetővé teszi a tartalomkészítőknek a pénzkeresést. Ehhez előfizetési csomagokat állíthatnak össze, amelyeket a követőik megvásárolhatnak. A 2016-ban indult szolgáltatásnak már több mint 30 millió felhasználója van, és nagyjából félmillióan keresnek vele pénzt.

Ha te is rendszeres jövedelmet szeretnél elérni az OnlyFans fiókod segítségével, akkor nincs más teendőd, mint regisztrálni egy OnlyFans fiókot, tartalmakat gyártani, majd megmutatni az Instagram-, TikTok-, Facebook- vagy más követőidnek a linket. Ezután már csak rajtad és rajtuk múlik, hányan fizetnek elő, és mennyi pénzt kereshetsz vele.

Ebben a cikkben megtudhatod, mi az az Only Fans és részletes útmutatót adunk a rendszer használatához, melyből persze nem maradhat ki az OnlyFans regisztráció és a lehetséges hibák felkutatása. Az OnlyFans magyar felülete még nem készült el, de ennek a cikknek a segítségével angol tudás nélkül is bátran belevághatsz a dolgokba! Nem baj, ha nem vagy influencer, az OnlyFans az influenszereknek és bárkinek is egyaránt elérhető!

OnlyFans regisztráció magyarul

Az OnlyFans regisztráció magyarul még nem érhető el, de ne aggódj, a következő képes útmutató végig kalauzol a folyamaton és elmagyarázza, mi az OnlyFans.

Első lépésként kattints ide a regisztrációhoz, a link új ablakban nyílik meg, így folyamatosan visszatérhetsz ide a következő lépésekért: OnlyFans regisztráció

onlyfans regisztráció

A linkre kattintva az OnlyFans főoldalára érkezel, ahol a bejelentkezési ablak fogad. Az OnlyFans bejelentkezésről majd lejjebb görgetve olvashatsz, most a regisztrációról lesz szó. Keresd meg a „Don’t have an account yet? Sign up for OnlyFans.com” (Nincs még fiókod? Regisztrálj az OnlyFans.com-ra) részt, és kattints a linkre! Bár angolul van, de az Only Fans magyar jelentkezőket is fogad!

OnlyFans főoldal

Ezzel megjelenik egy új szövegmező, így most ezt a 3 mezőt látod:

1. E-mail: itt kell megadnod az e-mail címedet

2. Password: itt kell megadnod a jelszavadat. Figyelj oda, mert legalább 6 karakterből kell állnia, melyből legalább 1 szám, legalább 1 kisbetű és legalább 1 nagybetű.

3. Name: itt kell megadnod a nevedet

Ha ezek megvannak, a SIGN UP gomb megnyomásával tovább léphetsz a következő lépésre.

OnlyFans regisztráció

Ha a gomb megnyomása után felbukkan egy Kis keret, benne az I’m not robot felirattal, akkor csak kattints a kis négyzetbe, ezzel jelzed, hogy nem automatikus program, hanem igazi ember kíván regisztrálni. Ezután kattints ismét a SIGN UP gombra!

OnlyFans regisztráció CAPTCHA védelemmel

A következő lépés, hogy megnyitod az e-mail fiókodat, és megkeresed az OnlyFans által küldött levelet. Ebben lesz egy link, erre kattintva tudod igazolni, hogy valóban a tiéd az e-mail fiók. Kattints rá, és máris belépsz az OnlyFans fiókod beállításaiba, itt végezheted adhatod meg az adataidat, hogy megkaphasd a jóváhagyást az adminoktól.

OnlyFans aktiváló link

Hogy működik az OnlyFans – az OnlyFans adatlap kitöltése

Mielőtt nekiállnál pénzt keresni, részletesen ki kell töltened az adatlapodat, és igazolnod kell, hogy tényleg te vagy az, aki regisztrált. Ez egy közelmúltban bevezetett szigorítás, hogy más nevével ne lehessen visszaélni, téged is véd. Ez azt jelenti, hogy amíg az adatlapod nincs teljesen kitöltve és az OnlyFans adminisztrátorai nem fogadtál el a fiókod, addig nem kereshetsz pénzt.

Előfordulhat, hogy elsőre nem sikerül mindent helyesen kitölteni, de ne aggódj, akárhányszor javíthatod a dolgokat, és ezen csak egyszer kell túlesni, utána már nem fogják kérni az azonosítást! Az OnlyFans használata innentől fogva sokkal könnyebb lesz!

Először nézzük a profilod felső részét. Ezt kell látnod első alkalommal, tt a sorok fentről lefelé a következők:

OnlyFans adatlap beállítások

1. Username – Felhasználónév: itt alapból egy automatikusan generált azonosítót látsz, átírhatod egy neked tetszőre. Vigyázz, hogy ékezeteket, szóközt és speciális karaktereket ne használj. Ha valamit rosszul írtál be vagy már foglalt az azonosító, akkor piros színnel írt jelzést kapsz: Username is not available. Ha viszont jó az általad megadott új azonosító, akkor egy kis kék pipa jelzi ezt és a szövegmező kerete is kékké válik.

2. Display name – Megjelenő név: Itt adhatod meg azt a nevet, amit mindenki látni fog. Figyelj oda, hogy ide olyan nevet válassz, amit nem baj, ha mások is megismernek!

3. Bio – Bemutatkozás: Itt írhatsz magadról bemutatkozás, amit mindenki látni fog.

4. Location – Hely: Itt adhatod meg, hol laksz, ez is nyilvános, így nem kötelező megadni!

5. Website URL – A weboldalad webcíme.

6. Amazon Wishlist – Összeállíthatsz egy bevásárlólistát az Amazonon, amit meg szeretnél kapni, majd ezt elmentve megoszthatod a rajongóiddal.

Ne felejtsd el, hogy a beírt adatokat csak akkor menti el az OnlyFans rendszere, ha a jobb felső sarokban látható nagy kék SAVE gombra kattintasz!

Miután elmentetted a fenti adatokat, beállíthatod azokat az előfizetési csomagokat, melyeket a követőid megvehetned vagy feliratkozhatnak rájuk. Ehhez kattints a Subsription price and bundles nevű sorra.

OnlyFans előfizetői csomagok hozzáadása

Itt regisztrálhatsz: OnlyFans regisztráció

vagy kattints az alábbi képre:

onlyfans regisztráció

OnlyFans pénzkeresés – mennyit lehet keresni ezzel a platformmal?

Ha te is OnlyFans pénzkeresésben gondolkozol, akkor ismerd meg a szolgáltatás főbb számait. Az OnlyFans Hungary (magyar Only Fans) felülete még nem érhető el, így mindent az angol oldalon kell intézned. Ez azonban nem nehéz, és esélyt ad arra is, hogy a nemzetközi látogatók célzásával hatalmas pénzeket keress.

2020. decemberében az OnlyFans 1 millió tartalomkészítővel (content creator) rendelkezett. Naponta 7000-8000 új ember regisztrál az OnlyFans-ra, hogy pénzt keressen rajta. Az oldalnak 2020. augusztusában már 50 millió látogatója volt, ami naponta 500000 új látogatóval növekszik.

Átlagosan 180 dollárt keresnek az előadók az oldalon, ami kb. 56000 Ft-ra jön ki havonta. Ennél vannak sokkal nagyobb keresetek is, főleg azok keresnek kevés pénzt, akiknek nincsenek követőik. Az énekes Bella Thorne például 1 millió dollárt keresett a regisztrációját követő 24 órán belül. Ezt úgy érte el, hogy bejelentette az Only Fans fiókját az Instagramon, ahol 24 millió követője volt.

Jelenleg beállíthatsz havi előfizetést az OnlyFans segítségével, ez annyi lehet, amennyit szeretnél. A fizetett üzenetekért maximum 100 dollárt kérhetsz, egy-egy bejegyzését 50 dollárt, és a felhasználók az első négy hónapban csak 100 dolláros borravalót küldhetnek. Ebből is jól látszik, hogy akkor kereshetsz nagyobb összegeket, ha előfizetnek a tartalmaidra a felhasználók.

2020. novemberéig az OnlyFans több mint 2 milliárd dollárt, átszámítva kb. 600 milliárd forintot fizetett ki az előadó content creatoroknak. Ha neked is megtetszett ez a pénzkeresés, akkor kattints ide vagy a képre a regisztrációhoz: OnlyFans regisztráció

Frissítés: 2021.08.16. Az egyik magyar OnlyFans creator, akinek mi segítettünk regisztrálni, most írta meg a haladást. 2021. áprilisának elején, 4 hónapja regisztrált, és az eddigi keresete ma átlépte az 5200 dollárt, nagyjából 1 millió 550 ezer forintot. Ez a bizonyíték, hogy Magyarországról is lehet jól keresni az OnlyFans segítségével, csak ügyesnek kell lenni!

Hogyan gyűjts rajongókat?

Azt vesszük észre, hogy sokan regisztráltok, de egyből úgy kezditek az OnlyFans magyar pénzkeresést, hogy 0 tartalom mellett egyből előfizetési díjat állítotok be. Mivel ilyenkor nem mutattok magatokból semmit, kb. 0 az esély arra, hogy bárki is előfizessen a tartalmaitokra.

Hacsak nem jöttök Facebookról, Instagramról vagy más helyről, ahol már több ezer követőtök van, akkor bizony nulláról fel kell építenetek az OnlyFans fiókotokat. Ez azt is jelenti, hogy lehet, hogy hónapokon át ingyenesen hozzáférhető képeket és videókat posztoltok, majd amikor már jönnek a rajongók, akkor lehet beállítani a fizetős előfizetést.

Persze ez csak egy tanács, de a tagjaink közül sokan így csinálják, és beválik nekik!

onlyfans regisztráció

Magyar OnlyFans rajongói csoport a Facebookon

Csatlakozz te is a Magyar OnlyFans rajongói csoporthoz a Facebookon, és beszéld meg a többiekkel a pénzkeresés minden csínját-bínját. Oszd meg a saját történetedet, vagy tedd fel kérdéseidet. Legutóbb ez történt a csoportban:

3 weeks ago

Valami baj volt az OnlyFans-on, napokig nem jutottak be a tagjaink. Aztán egyszerre van 30 embernek is sikerült 🙂 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Szeretnénk tovább fejleszteni az OnlyFans bemutatónkat új tudni valókkal. Mire vagytok kíváncsiak, hol akadtatok el? Kérdezzetek bátran, és megírjuk a válaszokat, hogy másnak is könnyebb legyen. ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Sziasztok..! Könyvelőt keresnék onlyfans-hoz... ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Egy tagunk név nélkül szeretne kérdezni. A videókamerás arcfelismerő rendszert szeretné használni a profilja megerősítéséhez, de nem indul el a kamera, hanem csak a kis állapotjelző forog körbe-körbe. Jártatok már így? Hogyan oldottátok meg a problémát? ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

A legjobb tagunk OnlyFans keresete hamarosan eléri a 3 Millió forintot. Gratulálunk! ... See MoreSee Less
View on Facebook