seo power suite
A Mindennapok kategória cikkei,  A Tech & IT kategória cikkei

A SEO Power Suite egy tényleg sokrétűen használható eszköz

A SEO Power Suite egy úgynevezett all-in-one keresőoptimalizálási eszköz, ami azt jelenti, hogy a SEO munka számos területén be lehet vetni. Elvégezhető vele a kulcsszókutatás, melynek során a weboldal tulajdonosok azt kutatják, milyen kifejezésekre keresnek rá az emberek az adott témában.

Szintén felhasználható a SEO Power Suite a weboldal analízisére is, melynek során olyan on-site SEO feladatokat listát, amiket mindenképpen meg kell oldani. Ide tartoznak a hiányzó meta elemek, a rossz minőségű szöveg vagy linkelés hiánya, melyeket javítva jobb helyezést lehet elérni a Google keresőben.

De ugyanilyen jó a SEO Power Suite a konkurencia kutatására is. Az ő backlinkjeik felderítésével megtanulható az a stratégia, mellyel előrébb lehet kerülni a SEO versenyben, illetve azok a helyek is megismerhetők, ahova linket lehet beküldeni.

A SEO Power Suite részei

A SEO Power Suite négy részből áll, melyek eltérő feladatokra használhatók. A SEO SpyGlass kiváló a backlinkek megkeresésére és a konkurencia kutatására. A Rank Tracker kiváló a Google helyezések nyilván tartására és a benne bekövetkező változások nyomon követésére. A Website Auditor a weboldal elemző eszköz, amely mutatja a javítandó hibákat. A Link Assistant pedig a linképítéshez és ennek menedzselésére kiváló.

A SEO Power Suite működés közben

A SEO Power Suite háromféle változatban kapható. Az első az ingyenes változat, mely magáncélú felhasználásra jó, de sokféle korlátozást tartalmaz. A Professional változat teljeskörű szolgáltatást nyújt a magáncélú, de akár a professzionális keresőoptimalizálási ügynökségek számára is. Az Enterprise pedig azoknak nélkülözhetetlen, akik brandelt jelentéseket szeretnének kiadni, vagy nagyon sok projekttel dolgoznak.

A SEO Power Suite egyértelműen az egyik legjobb SEO eszköz, és csak olyan konkurensei vannak, mint az Ahrefs, a MOZ, a Majestic vagy a SEMRush. Ezek mindegyike azonban drágább, mint a SEO Power Suite, így érdemes elgondolkodni, hogy melyikbe éri meg befektetni. Egy biztos, mindegyik SEO eszköz visszahozza az árát.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük