mi az a fansly
A Mindennapok kategória cikkei

Mi az a Fansly? Hogyan keress pénzt vele?

Egyre több creator dönt úgy, hogy a Fansly segítségével keres pénzt, sokan otthagyják miatt még az OnlyFans felületét is. De mi az a Fansly és hogyan kereshetsz pénzt vele? Ezt mutatja meg ez a cikk.

Amit a Fansly szolgáltatásáról tudni kell

A Fansly 2017. szeptemberében indult, nem sokkal az OnlyFans után. A Fansly elindításának az volt a célja, hogy egy olyan platformot biztosítson a tartalomkészítők, YouTube, Instagram, Twitter, TikTok tartalomgyártók számára, ahol prémium kontentent árusíthatnak a rajongóik számára.

A Fansly is arra való, hogy feliratkozhassanak a rajongók a tartalmaidra, ezt pedig Paypal, Google Wallet, Apple Wallet vagy bankkártya segítségével fizethessék ki. Átlagosan nagyjából óránként 5000 ember regisztrál a Fansly felületére, tehát ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy elindíthasd az internetes karriered vagy a már meglévő rajongóid segítségével pénzt keress.

A Fansly regisztráció itt érhető el, kizárólag 18 éven felüliek számára!

Bár az OnlyFans nagyon hasonló a Fansly-hoz, és kissé nagyobb is, egyre több Creator dönt úgy, hogy a Fansly szolgáltatásait választja. Ennek oka az, hogy az OnlyFans össze-vissza változtatja a szabályait, és nemrég például megtörtént, hogy kitiltotta a felületéről az olyan tartalmakat, melyet pornógráfiának titulást. Hogy pontosan mi számít annak, ott eléggé szabad volt a meghatározás, de így is, sok tízezer Creator egyik napról a másikra pénz nélkül maradt. Mivel az OnlyFans teljesen önkényesen változtatgatja a szabályait, jobb lehet, ha már alapból a Fansly felületén építesz fel egy rajongói bázist, mivel ennél a szolgáltatónál nem szokták egyik napról a másikra megváltoztatni a szabályokat.

A Fansly számos szolgáltatást nyújt neked, mellyel védheted magad. Ha akarod, nem kell nyilvánosságra hoznod, ki vagy. Bár a Fansly regisztráció során meg kell adnod a személyes adataidat, ezek titokban maradnak, és a Fansly oldaladon már teljesen név nélkül dolgozhatsz. Ha akarod, akkor még az arcodat sem kell megmutatnod a rajongóidnak, csak rajtad áll.

A Fansly segítségével vízjellel is elláthatod a tartalmaidat, így nehezebb őket ellopni, ha meg máshol is felbukkannak, akkor elég egy felszólítást küldened a másik weboldalnak, mert nem tudja letagadni, hogy a te képedet, videódat lopták el. A Fansly segítségével beállíthatod, hogy mely földrajzi területekről ne lássák a rajongók vagy látogatók a profilodat, így az ismerőseid véletlenül sem bukkanhatnak rád, ha nem akarod. Amikor egy tiltott földrajzi területről próbálja valaki meglátogatni a profilod, akkor egy értesítést kap, hogy a számára nem elérhető a profil.

A Fansly profilodon is közzé tehetsz ingyenes tartalmakat, míg más tartalmakat, képeket, videókat pedig egy payment wall mögé rejthetsz, ez azt jelenti, hogy csak az láthatja, aki fizet érte. Ez a megoldás teljesen jó arra, hogy ingyenes tartalmakkal mutass valamennyit magadból, és amikor már felkeltetted a rajongóid figyelmét, akkor pénzt kérj a komolyabb tartalmakért. A havidíj beállításával pedig azt adhatod meg, hogy csak azok a rajongók férjenek hozzá az oldaladhoz, akik havonta fizetnek egy megadott összeget.

Természetesen a Fansly profil beállításai között is van lehetőség kedvezményes csomagok összeállítására, de ezt már úgyis meglátod, ha regisztrálsz, és elindítasz egy profilt.

A Fansly regisztráció itt érhető el, kizárólag 18 éven felüliek számára!

Hogyan keress pénzt a Fansly segítségével?

 1. Előfizetések árusítása: A felhasználók előfizetéseket árusíthatnak a saját közösségeikben, és az általuk meghatározott összegért cserébe hozzáférést biztosíthatnak a közösségük tartalmaihoz.
 2. Hirdetések helyezése: A felhasználók megállapodhatnak hirdetőkkel abban, hogy hirdetéseiket megjelenítsék a közösségeikben, és az így befolyt összegekért cserébe megjelenést biztosítanak a hirdetéseknek.
 3. Saját termékek árusítása: A felhasználók saját termékeiket árusíthatják a közösségeikben, és így pénzt kereshetnek.
 4. Adományok fogadása: A felhasználók adományokat is fogadhatnak a közösségeikben, amelyek segítségével pénzt kereshetnek.
 5. Egyéb módon: A felhasználók további lehetőségekkel is rendelkezhetnek pénzkeresésre a Fansly-n, például online tanfolyamok árusításával, webináriumok megtartásával vagy konzultációk adásával.

Fontos megemlíteni, hogy a pénzkeresési lehetőségek a felhasználók által meghatározott összegek függvényében változhatnak, és a felhasználóknak a saját közösségeik minőségének és népszerűségének növelésével lehetőségük van több pénzt keresni a Fansly segítségével.

A Fansly regisztráció itt érhető el, kizárólag 18 éven felüliek számára!

Tilos dolgok a Fansly-n

A következő dolgok szigorúan tilosak a Fansly-n:

 1. Személyiségi jogok megsértése: Tilos bármilyen módon sértő, zaklató, megtévesztő, csaló vagy más módon sértő tartalmakat létrehozni vagy megosztani a Fansly oldalon.
 2. Személyes adatok megosztása: Tilos bármilyen módon mások személyes adatait megosztani a Fansly-n, például neveket, címeket, telefonszámokat, e-mail címeket vagy más olyan adatokat, amelyek mások személyazonosságát leleplezhetik.
 3. Illegális tevékenységek ösztönzése: Tilos bármilyen módon olyan tevékenységek ösztönzését vagy elősegítését, amelyek jogsértőek, például bűncselekmények elkövetése, kábítószer-kereskedelem vagy bármilyen más illegális tevékenység.
 4. Spam küldése: Tilos bármilyen módon spamot küldeni a Fansly oldalon, például olyan üzeneteket, amelyek nem kérik meg a címzettek beleegyezését, vagy olyan üzeneteket, amelyek csalásra, megtévesztésre vagy más módon sértőek.
 5. Mások jogai megsértése: Tilos bármilyen módon mások jogait megsértő tartalmakat létrehozni vagy megosztani a Fansly-n, például mások szellemi tulajdonát, például szerzői jogokat vagy márkajogokat, sértő módon használni.
 6. Kárt okozó tevékenységek: Tilos bármilyen módon olyan tevékenységeket végezni a Fansly oldalon, amelyek kárt okoznak a platformnak, más felhasználóknak vagy harmadik félnek.

A Fansly fenntartja a jogot, hogy bármilyen olyan tartalmat, amely megsérti ezeket a szabályokat, eltávolítson az oldalról, és ha szükséges, további intézkedéseket tegyen.

A Fansly regisztráció itt érhető el, kizárólag 18 éven felüliek számára!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük