Van valódi Java tanfolyam Magyarországon!

Van valódi Java tanfolyam Magyarországon!

Úgy tűnik, van valódi Java tanfolyam Magyarországon! A Java Programozó Leszek blog szerzője már több, mint fél éve blogol arról, hogyan végzi el a StudiCore online tanfolyamát. Nem csak a tanulásról, a felbukkanó nehézségekről ír, de saját projekteket is tervez, és megpróbál pénzt szerezni a tudásával.

Java tanfolyam online

A StudiCore Java tanfolyam online végezhető, két változatban érhető el a hallgatók számára. A Basic hozzáférést ad a teljes elméleti anyaghoz, a gyakorlati feladatok megoldását pedig egy nagyon fejlett ellenőrző szoftver csekkolja. A tanulók csak akkor ugorhatnak tovább a tananyag következő részére, ha mind az elméleti tesztet, mind a gyakorlati programozási feladatokat megoldották.

A Pro csomag egy mentort is magában foglal. Ő egy hús-vér ember, aki hetente két alkalommal áttekinti a hallgató haladását, segít, ha elakad, és esetlegesen jobb megoldást javasol. A blog szerzője többször is kiemelete, hogy a mentora segített átlendülni az igazán nehéz részeken.

Hogyan lehet beiratkozni a StudiCore Java tanfolyam előadásaira?

Mivel a StudiCore egy online Java tanfolyam, ezért nincsenek klasszikus értelemben vett előadásai. A Java SE tanfolyama modulokra van osztva, a modulok leckékre, a leckék pedig feladatokra. Minden feladat egymásra épül, és ennek segítségével a kezdő programozó olyan utazásra indul, amit nem csak meg tud érteni, de megismeri, milyen az igazán élvezetes programozás. Amikor nem csak kényszerből tanul valaki, hanem azért, mert folyamatosan sikerek érik.

A StudiCore Java kurzusa nem ad papírt, mert a való életben a papírokkal nem sokra lehet menni. Ehelyett olyan piacképes tudást biztosít, mely tényleg a gyakorlati programozást jelenti, és a tanulók megismerik, hogyan működik a szoftverfejlesztés a mindennapokban. Maga a Java SE modul is egy nagyfeladattal zárul, ahol a tanulónak el kell készítenie egy grafikus felületű programot, adatokat kell bekérnie, majd ezeket fel kell dolgoznia.

A Java Programozó Leszek blog szerzője jelen pillanatban ér el már a nagyfeladathoz, de közben más saját internetes projekteket indít. Mivel ismeri a keresőoptimalizálás és a szövegírás alapjait, így végre nem kell programozóknak könyörögnie az ötletei megvalósításáért, hanem önmaga meg tudja oldani a feladatokat. Ebben a bejegyzésben megmutatja, hogyan kezdett önálló pénztermelő projektbe az interneten, felhasználva az online Java tanfolyam alatt megszerzett ismereteket.

a Java tanfolyam által elért eredmények